ZETApress

hírportál

Farsang Eplényben

Holnap ismét sok embert várnak Eplénybe. Bár még nem szeretnék búcsúztatni a telet, mégis farsang lesz a sípályán, egész napon jelmezes síeléssel. Akik mókásan és itt szeretnék megkezdeni e mulattságot, annak lehetősége lesz itt erre ? írta Rozs Borbála.

Elég érdekes formáját választhatják a mulatozásnak, tréfacsinálásnak, bolondozásnak és urambocsá a párkeresésnek, mert ez az időszak leginkább az udvarlás időszaka. Maskarába bújni sípályán is lehet, ezért gondoltak arra a szervezők, hogy meglepik ezzel a sí szerelmeseit. Helyi sportnapjaikról nemrég írtunk.

A síelők között is van trendi. Ez leginkább a sapkaviseletben nyilvánul meg sokszor igen mókásan, az új, évről-évre változó formatervezett ruhák és felszerelések mellett. S hogy még mit találnak ki a síelők az már egyéni fantázia kérdése. Mindenesetre holnap egész nap lehet jelmezben síelni és ezt még jutalmazzák is délután 5 órakor a Kemencés büfénél a legkreatívabb, a legszebb és legijesztőbb kategóriában mind a gyermekeknél, mind a felnőtteknél. Lesz még holnap 16 órától karaoke és 19 órától koncert a Holle Anyó étteremben. Itt a farsang, áll a bál!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gyermekáron Eplényben | ZETApress

Szóljon hozzá!