ZETApress

hírportál

Reagan nem a miénk!

A Munkáspárt tiltakozik az ellen, hogy Budapest szívében a magyar kormány közreműködésével szobrot állítottak Reagan egykori amerikai elnöknek ? tudatta elnökségük a tegnapi Szabadság téri szoboravatás kapcsán.

Reaganhez nekünk, magyaroknak semmi közünk. Nem mi emeltük magasra, az amerikai politikai boszorkánykonyha csinált a közepes tehetségű, de népszerű színészből amerikai elnököt. Életében nem a mi érdekeinket szolgálta, hanem a világuralomra törő amerikai nagytőke érdekeit. A legaktívabb ösztönzője volt a magyar tőkés rendszerváltásnak, ami tönkre tette az önálló magyar nemzeti ipart és mezőgazdaságot, örökre felszámolt másfélmillió munkahelyet, nyomorúságossá és kilátástalanná tette milliók életét.

Reagan tetszhet a kormánynak, tetszhet a parlamenti pártoknak, de nem tetszik nekünk, a dolgozó emberek képviselőinek. Reagan szobra a mindent maga alá gyűrő globalizmus emlékműve.

Reagan szobra az amerikai érdekek elvtelen kiszolgálását, a balkáni, az iraki, az afganisztáni háborút idézi fel, ahova az amerikaiakat kellett követnünk. Reagan nem miénk! A Munkáspárt tiltakozik a szobor ellen. Elég a Reaganekből, Clintonokból, Bushokból, elég az Egyesült Államok magyarországi talpnyalóiból! ? fejeződik be levelük.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kádárra emlékeztünk | ZETApress

Szóljon hozzá!