ZETApress

hírportál

Ufók a Holdon?

Az 1969-es Holdra szálláskor ufót látott égi kísérőnkön egy amerikai űrhajós, adta hírül a minap laptársunk. Az idős asztronauta most veti papírra visszaemlékezéseit, melyekben beszámol a titokzatos lényekről.

Sorait olvasva magunk is elgondolkodunk. Vajon miért bújtak el a holdi lények a kövek mögé, ha nem kicsi zöld emberkék voltak, hanem hatalmasok? Ha a három amerikai észlelte őket, miért nem akartak kapcsolatba lépni velük? Lehet, hogy ők még jobban féltek? Az is furcsa, hogy miért épp akkor, velük együtt értek oda, hiszen aligha élhettek ott tartósan.

A Holdra lépés óta ? mely kis lépés volt nekik, nagy lépés az emberiségnek ? már 38 év telt el, de nem ismétlődött meg sosem. Csak nem az ufók rettentették el az amerikaiakat? A holdautó is égi kísérőnkön maradt, mégsem indítottak expedíciót visszaszállítására. Félnek vajon érte menni? Az autót egyébként már sokszor eladásra hirdették, licitálás után többször gazdát cserélt a milliomosok között, de eddig még senki sem akart visszahozni. Az űrben közel félszázan megfordultak, a magyar Simonyi Károly volt a 450-edik, de a Holdat mindig elkerülik. Vajon miért teszik?

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Ötven éves az űrkorszak

Szóljon hozzá!