ZETApress

hírportál

Beruházás Budán

Budai Gyermekszakrendelőbe kerül az új, egyedülálló orvostechnikai eszköz. Új, a nyilvánosságnak pár hete bemutatott, magyar fejlesztésű orvostechnikai eszközt kapott a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai Bolyai utcai Gyermekszakrendelője az Aprónép Alapítványon keresztül.

A szakrendelő a Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer kifejlesztőinek felajánlása alapján, ingyen jut a több mint 15 millió forint értékű, egész testet kezelni képes polarizáltfény-terápiás készülékhez. Az eljárás lényege, hogy a vér polarizált fény általi kezelésével egyedülálló módon képes az emberi sejtműködést regenerálni. A kezelések segítségével számos, akár súlyos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy felgyorsítani mellékhatások nélkül.

Az új orvostechnikai eszközt, a Sensolite polarizáltfény-terápiás ágyat Horváth Csaba egészségügyért is felelős főpolgármester-helyettes, Pintérné Gönczi Ágnes kórház-főigazgató és Madarasi Anna gyermekgyógyász főorvos, az Aprónép Alapítvány kuratóriumának elnöke vette át a készülék feltalálójától, Fenyő Mártától és fejlesztőjétől, Klein Pétertől.

Az új eszköz számos betegség gyógyítása során használható: a kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozza a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét, ezáltal számos betegség gyógyulását segíti és gyorsítja. A Sensolite alkalmazási területe az általános egészségügyi problémáktól kezdve az egészen súlyos betegségekig terjed. Használható többek között sebek gyors begyógyítására, bőrproblémák kezelésére, égési sérülések gyógyítására, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére is.

Horváth Csaba a világszerte szabadalmaztatott, magyar fejlesztésű orvostechnikai eszköz átvételekor hangsúlyozta: ? Ez a készülék lehetővé teszi, hogy az általa kezelt gyermekek gyógyulása felgyorsuljon ? ami sok fájdalmat, gyötrődést csökkenthet le, vagy enyhíthet ?, és akár olyan betegségeket is kezeljenek vele, melyekre korábban nem igen volt lehetőség. Külön örömmel tölthet el bennünket, hogy ez a fényterápiás eszköz magyar találmány, amelyet remélhetőleg hamarosan az emberi egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és rehabilitáció hatásos eszközeként ismer majd meg a világ.

Klein Péter, a Sensolite fejlesztője és Fenyő Márta feltaláló hozzátették: ? Fontosnak tartjuk, hogy a betegek, közülük pedig elsősorban a gyerekek minél hamarabb meggyógyuljanak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a Sensolite világbemutatója után az egyik első készüléket a Bolyai utcai Gyermekszakrendelő számára ajánljuk fel, bízva abban, hogy minél több gyermek gyógyulásában segít majd a polarizáltfény-terápia.

Madarasi Anna gyermekgyógyász főorvos a készülék átvételekor elmondta: ? Szakrendelőnk már korábban, a klinikai tesztek során is használta a készüléket. Rendkívül pozitív tapasztalataink vannak az eszközzel, ezért nagyon örülünk, hogy most már állandó jelleggel használhatják a hozzánk kezelésre járó beteg gyerekek. Bízom benne, hogy a kezelések során az eddigieknél is több betegség kezelésével kapcsolatban derül ki, hogy a teljes testet kezelő polarizált-fény képes a betegség gyógyítására, vagy a többi gyógykezelés pozitív hatásainak a felerősítésére.

A Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer működése és hatásai

Magyar kutatók fedezték fel a világon elsőként, hogy a polarizált fény segítségével képesek az emberi sejtműködést regenerálni és bebizonyították, hogy számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani. Az eljárás képes az immunitásért felelős sejtek aktivitását oly mértékben a sokszorosára felerősíteni, hogy azok alkalmassá válnak az emberi szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására. A Sensolite különlegessége, hogy rövid idő alatt juttatja el a szervezet minden egyes sejtjéhez a polarizált fény létfontosságú gyógyító információit, miközben a hagyományos terápiák általában a beteg sejtekre, fertőzések esetében a baktériumok, vírusok elpusztítására koncentrálnak.

Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény biológiai serkentő hatása ? köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek ? a vérkeringés segítségével gyorsan eljut az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére. Az emberi szervezetben percről-percre keletkező több millió hibás – később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős – sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták a polarizáltfény-kezelés hatására jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését. A vörösvérsejtek megnövekedett oxigénfelvevő-, és megtartó képessége által minden egyes sejthez, szervhez és szervrendszerhez több jut az éltető oxigénből, és ez az izomzat, illetve a létfontosságú szervek számára hatékonyabb fejlődést és működést tesz lehetővé.

A kezelés korszakalkotó eredményeit megalapozó klinikai vizsgálatokban kiemelkedő szaktekintélyű magyar orvosok vettek és vesznek részt. Az eljárást lehetővé tevő berendezés, a Sensolite világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, amelyben ezer darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről.

Miután a polarizáltfény-kezelés serkenti a természetes védekező mechanizmusokat, ajánlható a rendszeres használat a betegséget megelőző, vagy a gyógyulást gyorsító céllal is. Alkalmazása mindazoknak különösen ajánlott, akik tenni szeretnének valamit egészségük megőrzése, szervezetük erősítése, sejtjeik fiatalon tartása vagy ? betegség esetén ? gyógyulásuk felgyorsítása érdekében. A kezelés nem kötött korhatárhoz ? akár kisgyermek kortól is alkalmazható ?, veszélytelen és mellékhatások nélküli.

A Sensolite alkalmazási területei

A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A Sensolite polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére, káros mellékhatások nélkül.

Az elmúlt évek klinikai vizsgálatai során igazolást nyert, hogy a polarizáltfény-terápia kiválóan alkalmas sebek gyors begyógyítására, a teljes testre kiterjedő, vagy lokálisan jelentkező reumatikus fájdalmak enyhítésére, pszoriázis, öregedési foltok és egyéb bőrproblémák kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, gyógyulásuk, állapotjavulásuk igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.

Használata segíthet az embereknek az influenza elkerülésében még járványos időszakban is, csakúgy, mint a sok éven át szenvedést okozó migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésében. A Sensolite javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás előtt is ajánlható a használata, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését. További információk oldalukon olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Polarizált fénnyel az influenza ellen | ZETApress

Szóljon hozzá!