ZETApress

hírportál

Megismertük az év kórházát

A HáziPatika.com honlapon indított tavalyi szavazásának eredményét a mai napon mutatták be a MTA Könyvtártermében. A beérkezett több mint 45 ezer szavazat alapján megszületett eredmény az elmúlt évekhez képest sokkal differenciáltabb képet mutat, illetve több markáns változás is tapasztalható az eredmények jellegében.

Az összesített verseny eredménye talán még a szokottnál is szorosabban alakult, ami viszont érdekes változása, hogy az összetett verseny élén ezúttal jellemzően nem a kategória győztesek végeztek. Elmondható tehát, hogy a szavazás szerint vannak intézmények, amelyek 1-2 kategóriában nyújtanak kiemelkedőt, de az összetett győzelemhez a minden területen egyenletesen nyújtott jó teljesítmény volt szükséges.

A hivatalos végeredmény szerint az első helyet és így ?Az év kórháza? megtisztelő címet a kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet nyerte. Második helyen Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, harmadik helyen pedig az Országos Sportegészségügyi Intézet végzett. Az erkölcsi diadal mellett mindhárom kórház ? a Pfizer cég támogatásának köszönhetően ? modern számítógépekkel is gazdagabb lett.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Az év kórháza 2008-ban is

Szóljon hozzá!