ZETApress

hírportál

Mentőövet kaptunk

Mentőöv a beteg emberek számára Dr. Lenkei Gábor legújabb, hiánypótló könyve, mely az Ünnepi Könyvhéten jelent meg. Bár még friss az emléke a GVH, ANTSZ, OETI és egyéb hivatalos szervek feltűnően diszkriminatív intézkedéseinek, Lenkei doktor nem adta fel.

A Cenzúrázott egészség szerzőjének legújabb könyvét a szerző június 5-én, szombaton délután 1 órától dedikálta a Vörösmarty téren. A Mentőöv beteg emberek számára című könyv egy kibővített orvosi tanácsadás. ? Nagyon komoly kutatómunka áll a könyv mögött, és több tízezer ember tapasztalata. Megítélésem szerint nemzeti szinten milliárdokat spórolhatnánk, ha valóban széles körben tudnánk megelőzni a betegségeket ? nyilatkozta a szerző.

A Mentőöv beteg emberek számára című könyvben olyan orvosi információk találhatóak, melyeket még így együtt sehol nem olvashattunk! Megismerhetjük a vitaminok és a gyógyszerek valódi hatásait, megtudhatjuk, hogy milyen állapotokon megy keresztül, aki megbetegszik, és azt, hogy milyen módon fedezhetjük fel még idejében, hogy betegek leszünk.

Lenkei doktor dolgozott kutatóorvosként, praktizált egyetemi klinikákon belgyógyászként és szülész-nőgyógyászként. Miután már nem tudta elfogadni a gyógyszerközpontú és a megelőzést teljesen nélkülöző szemléletet, felhagyott a hivatalos gyógyítási módszerek használatával. Megírta a Cenzúrázott egészséget, azóta több mint 200 ezer példányban keltek el könyvei. A nevét viselő Dr. Lenkei Vitamin a Reader?s Digest Megbízható Márka 2010-es reprezentatív felmérése alapján a három legmegbízhatóbb magyar vitamin között szerepel.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jogsértő volt az ÁNTSZ! | ZETApress
  2. Jogsértő volt az ÁNTSZ! | ZETApress

Szóljon hozzá!