ZETApress

hírportál

Elütötték a rakodónkat

Kukásautó ütközött kisteherautóval kora reggel az Üllői úton, a balesetben egy ember megsérült ? adta hírül az MTI negyed 7-kor a rendőrség sajtóügyeletesére hivatkozva. A kisteherautó hátulról rohant bele a szemétszállítóba, amelynek következtében az utóbbi jármű egyik rakodója életveszélyesen megsérült.

Háromnegyed 7-kor indulok el otthonról. Házunk előtt villog a sárga fény az FKF Zrt. kukásautóján, az úton a rendőrautók és egy tűzoltóautó kék fénye villog. A helyszínelés még folyik, az Üllői úton a Páva utcánál egy-egy sávon halad a forgalom. A kukásautón még mindig rajta van a kukánk, a másikat, a már kiürítettet a rendőrök íróasztalnak használják. A gázoló az úttesten beszélget a rendőrökkel.

A szomszéd ház takarítója meséli el a történteket. Negyed 6-kor ? másfél órával azelőtt ? nagy sebességgel rohant bele a kisteherautó a kukáskocsiba. Kukánkat felkente rá, míg a rakodót mintegy húsz méterre repítette. A takarító sietett a segítségére. Látta, hogy a fejét alaposan szétütötte, térde is ki volt fordulva. Rögvest mentőt hívott, a rohamkocsi hamar kiérkezett, s elvitte a sérültet. Vérnyomai azóta is az úttesten, a kukásautó előtt még egy kocsihossznyira vannak. Jókorát repült szegény!

Nem bámészkodom tovább, dolgomra indulok. 10 órára érek haza, addigra befejeződött a helyszínelés. Elmentek a rendőrök és tűzoltók, s a kukásautó is elment az összetört tartályunkkal. Eltűntek a vérfoltok is, az úttestet is felszórták homokkal. A kukát biztosan pótolják, de ennél fontosabb, hogy a rakodót ne kelljen sokáig pótolni! Gyógyuljon meg mielőbb, s térjen vissza hozzánk!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. KismikulásGyár a Nyugatinál | ZETApress

Szóljon hozzá!