ZETApress

hírportál

Hitelcentrum Angyalföldön

MKB Bank ZrtJelzáloghitel Centrumot nyitott partnerei részére az MKB Bank. Újabb jelentős fejlesztéssel kezdte az évet a Zrt. Országos fiókhálózatának folyamatos modernizálásával párhuzamosan a pénzintézet az év első napjaiban nyitotta meg hitelközvetítő partnerei részére létrehozott Jelzáloghitel Centrumát.

A Budapest XIII. Dévai utca 23. szám alatt található centrum a partnerek előzetesen felmért igényeinek megfelelően került kialakításra. Létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

A Jelzáloghitel Centrumban a partnermenedzsment és a hitelközvetítői együttműködések területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező hitel-tanácsadók állnak rendelkezésre. A centrum a partnerek és az ügyfelek részére is gyors és teljes körű tájékoztatást biztosít, felgyorsítja a lakáshitelek folyósítását és az ügyletek mielőbbi megvalósulását, ezzel is növelve az ügyfélélményt és -elégedettséget.

A Jelzáloghitel Centrum szakmai tapasztalatai tudásközpontként épülnek be a bank jövőbeni hitelezési fejlesztéseibe, a működési tapasztalatok támpontként szolgálnak az MKB Bank Zrt. által a jövőben létrehozandó további centrumok kialakításához ? tudatták sajtósaik.

Szóljon hozzá!