ZETApress

hírportál

A piacon már jelen vannak

Nemcsak egy új üzletág, ez ennél több! Ezzel a címmel tájékoztatják az érdeklődőket a szakemberek a fővárosi Lehel téren működő, vállalatoknak, lakosságnak, az energiaellátás biztonságáért és az üzemeltetett készülékek hatékony működéséért felelős menedzsereknek szolgáltatást nyújtó szervezetről.

A TÜV Rheinland magyarországi leányvállalata éppen a jelen kor kihívásaira felelve, az energetika témakörében indította el a kompetenciaközpontjának megszervezését. A munkájukban jelentős szerepet kap a megújuló energiával működő berendezések független vizsgálata.

Energetikai Kompetencia Központ Budapesten

A lakossági üzletág 2010-ben vállalja a háztartások bevizsgálását, optimális energetikai szintre való beállításának elősegítését. Ami jelentős ezen a területen az, hogy tervezik a tapasztalatok megosztását, közzétételét. A szervezet vállalja az épületek energetikai tanúsítását és a közvélekedésben energiafalónak tartott hőt termelő és légkondicionálást biztosító rendszerek felülvizsgálatát is.

Az általános munkamenetet vázoló írás szerint ? mely a TÜV tavalyi információs kiadványa jelentetett meg ? kötetlen beszélgetéssel induló igényfelmérést követi a műszaki felmérés, majd az ügyfél, a partner számára pontos számítások érülési időt is bemutatják ? tudtuk meg Lindenberger Tamástól.

Szóljon hozzá!