ZETApress

hírportál

Adj egy ötöst!

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. a karácsonyi szezonra felkészülve legújabb fejlesztésével, az ötliteres kiszerelésű ásványvízzel lepi meg a fogyasztókat, amely praktikusan használható ételek és italok készítéséhez, valamint literre vetített ára miatt rendkívül gazdaságos, így szélesebb fogyasztói körhöz juthat el.

A csepp alakú, exkluzív palack a Szentkirályi termékek között legnépszerűbb ? és kisgyermekek számára is ajánlott ? szénsavmentes változatban lesz kapható, december elejétől ? tudatta sajtószolgálatuk.

A Szentkirályi folyamatosan bővíti termékpalettáját, amelynek legújabb tagja tervezésekor a cél a gazdaságosság volt. Az ötliteres, egyedi kiszerelésű nagy csepp csomag egy literre vetített, kedvezőbb ára miatt várhatóan több fogyasztóhoz jut majd el. Amellett, hogy a palack praktikus, hiszen a hűtőszekrényben is elfér, csepp alakjának köszönhetően egyedi és exkluzív külsejű.

Gazdaságos megoldás: Szentkirályi nagy csepp csomag

Bízunk abban, hogy az év végi családi eseményeket és az éttermek konyháiban készülő ételekhez szükséges ásványvíz bevásárlást megkönnyíti a legújabb fejlesztésünk ? mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

A cég az ötliteres kiszerelést elsősorban a gazdaságosságra törekvő családok, és az egészséges életmódot kedvelők számára kínálja december elejétől, a nagyobb kereskedelmi láncokban. A palack a Szentkirályi termékek között legnépszerűbb ? és kisgyermekek számára is ajánlott ? szénsavmentes változatban lesz kapható. Bruttó ajánlott fogyasztói ára: 299 forint.

Szóljon hozzá!