ZETApress

hírportál

Az Eiffel Palace sikere

Az Eiffel Palace az év ingatlanszakmai sikertörténete. Az Év Irodája 2014 Verseny két kategóriájában is a belváros elegáns és fenntartható presztízs irodaháza bizonyult a legjobbnak ? tudatta Dr. Rézműves Ildikó, marketing & PR direktor.

A múlt héten immár ötödik alkalommal megrendezett Az Év Irodája Verseny díjátadó gáláján a zsűri többször is színpadra szólította Kovács Attilát és Czár Balázst, a fejlesztő Horizon Development két ügyvezető partnerét. A szervezők által meghirdetett közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye egybecsengett, hiszen mindkét értékelés az Eiffel Palace Irodaház pályázatát tartotta érdemesnek idén az Év Új Ingatlanfejlesztése és az Év Legzöldebb Projektje címre.

A díjak odaítélésénél a kiemelten hangsúlyos okok között szerepelt az egyedülálló, önként vállalt műemlékvédelmi értékteremtés, az irodaház kettős környezetvédelmi minősítése, az épület szerepe a belváros urbanisztikai megújulásában, a XXI. századi funkcionalitást és műszaki tartalmat a kimagasló esztétikai értékkel ötvöző építészet, az innovatív zöld megoldások, a közösségteremtő terek, valamint az örökségvédelemre is figyelmet fordító fejlesztői magatartás. ? Nincs annál nagyobb megbecsülés számunkra, fejlesztők számára, mint a szakma és a nagyközönség pozitív visszajelzése. Ez a két díj megerősít minket abban, hogy helyes építészeti koncepció és üzleti modell mentén közelítettük meg ezt a fejlesztést, és támpontot jelent következő projektjeink tervezésében is ? fogadta örömmel Kovács Attila ügyvezető partner a rangos elismerést.

Szóljon hozzá!