ZETApress

hírportál

Megújulások nyara a Szentkirályinál

Újabb íz-kombináció az ízesített vizeknél, megújult receptúra és csomagolás a jeges teáknál. A 2009-es év kedvezőtlen gazdasági körülményei ugyan az üdítő- és ásványvízpiacra is hatottak, de az előnytelen változások nem minden márkára igazak. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. nyáron a fogyasztói igényekhez jobban igazodva újdonságokat vezetett be több termékénél is.

A közkedvelt Szentkirályi ízesített víz termékcsalád július második felétől újra enyhén szénsavas formában, és egy új üdítő íz-kombinációval (grapefruit-lime) kerül a boltok polcaira, míg a Szentkirályi jeges teák külsőleg, belsőleg megújulnak.

A magyar ásványvízpiac nagykövetének, a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek már a kezdetektől fogva az innováció és az új lehetőségek keresése volt a legfőbb mozgatórugója. Így nem véletlen, hogy a gazdasági válság ellenére most is újdonsággal rukkolt elő az egyik termékcsaládnál, míg egy másiknál új termelési technológiát vezetett be, ezzel egy még szélesebb fogyasztói kört kielégítve.

A jelenlegi, népszerű Szentkirályi ízesített vizek (citrom-menta, málna-indiáncseresznye) mellett egy újabb, üdítő íz-kombináció kerül forgalomba július végétől, ez pedig a grapefruit-lime. A Szentkirályi a termékek kifejlesztésénél legmesszebb menőkig figyelembe vette a csökkentett cukor- és kalóriatartalmú üdítőitalok irányába mutató növekvő fogyasztói igényt, így a termékcsalád lényegesen alacsonyabb kalóriát és gyümölcscukrot tartalmaz, mint korábban. Az üdítőhatás fokozása érdekében az ízesített vizek enyhén széndioxiddal dúsítottak.

A hazai vállalkozás tavaly áprilistól kínálja jeges tea termékeit a vásárlóknak. A Szentkirályi jeges teák különleges íz-világát a kiváló minőségű fekete tea és a természetes gyümölcsaroma harmonikus aránya adja, valamint a kimagasló szakértelem és gondosság, amely a cég termékeinek elkészítését jellemzi. Idén júliustól azonban a kedvelt Szentkirályi jeges teák egy új, még korszerűbb, steril gyártósoron készülnek.

A technológiaváltás eredményeként a Szentkirályi jeges tea maximálisan kielégíti a jeges teákat kedvelő fogyasztók igényeit, amely a természetesebb, üdítőbb íz-hatásban, tartósítószer-mentességben, közkedvelt palack formában valósul meg. A jeges teák ezután is két ízben (citrom, barack) és másfél-, valamint félliteres kiszerelésben lesznek kaphatóak. A termékek július második felétől a nemzetközi és hazai áruházláncok, hiper- és szupermarketek polcain megvásárolhatók.

Szóljon hozzá!