ZETApress

hírportál

Kerítésünk a védjegyünk

BETAFENCEHogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb kerítést? Legjobb, ha az esztétikumot párosítjuk a minőséggel, hiszen a minőségi kerítésbe történő befektetés kifizetődő ? tudatja a Betafence.

A kerítésrendszer nemcsak egy dolog, amely a telek határait jelöli, és annak szükségét szolgálja, hogy ?valamit? építsen a háza köré. A kerítésnek, amelyet választ, reprezentálnia is kell. Jópár éven keresztül nemcsak a házát és kertjét fogja ékesíteni, hanem az egész utcát is. A kerítés építésénél jobb dolog szakember segítségére és észrevételeire hagyatkozni, mivelhogy ő a házat és a környéket, mint egészet szemléli.

A Betafence gazdag tapasztalatokkal rendelkezik a kapurendszerek fejlesztése területén és az első számú kerítésgyártó cég a világon, amely jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a kapurendszerek gyártásának szegmensében. Szolgáltatások és termékek széles választékát kínálja lakó- és mezőgazdasági komplexumok számára, kerítéseket kertépítészethez és nyílt területeken való felhasználásra, de éppúgy ipari területek, közintézmények és közterületek bekerítésére használatosakat is. Lakóházak esetén a Bekafor Classic, Bekafor Prestige és a Bekazur leleményes termékeit kínálja.

A Bekafor Classic a lakóházak és kertek klasszikus védelmét biztosítja. Horganyzott drótból készült táblákból áll, amelyek az azt követő műanyaggal történő bevonás után a kerítésnek magas minőséget és hosszú élettartamot biztosítanak. Egyszerű dizájn jellemzi, melynek köszönhetően a kerítés nem hivalkodó külsejű. A kínálatban három színből áll ? zöld, fehér vagy antracit. Kiegészíthető egy- vagy kétszárnyú kapuval, ugyanazon márkán belül és ugyanolyan színben. Falra vagy betonaljzatba is szerelhető.

Ha Ön az exkluzív és dekoratív formák kedvelője, akkor a Bekafor Prestige rendszer lesz megfelelő az számára. Innovatív ívek jellemzik, melyeknek köszönhetően a kovácsoltvasból készült kerítések kiváló alternatívája. Nemcsak házának és kertjének biztosít kiváló védelmet, hanem magas esztétikai színvonalú, exkluzív dizájnnal is rendelkezik. A rendszer falra vagy betonaljzatba szerelhető. Zöld vagy antracit színben kapható. A szakemberek kifejezetten lakóterületek bekerítéséhez ajánlják.

Ha elevenek a csemetéi, jól tudja, milyen nehéz vigyázni minden lépésüket. Különösen, ha az udvaron vagy a kertben medence található. A nemkívánatos baleseteket megelőzheti, ha a medencét is körbekeríti kerítéssel. Mivel a technológia fejlődik, manapság már olyan elegáns kerítéseket is gyártanak, amelyek feldobják a telek külsejét. Példaként szolgálhat a Bekazur rendszer, amely csendes, multifunkcionális és elegáns megoldás a medence bekerítésére. Ez egy csövekből készült kerítésrendszer, amely az alapba vagy a betonba szerelhető.

Nem okoz csalódást lejtős talaj esetén sem. A kerítés része egy nyitható kapu, amelyet egy biztonsági rendszer véd. Két, egyidejűleg és egymástól függetlenül elvégzett mozdulat után nyílik, amelyek elvégzése az öt éves kor alatti gyermekek számára még nehézséget jelent. Így az Ön felügyelete nélkül gyermekei nem juthatnak a medence közelébe ? fejeződik be levelük.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kerítések modern technológiával | ZETApress

Szóljon hozzá!