ZETApress

hírportál

Business Superbrands díjat nyert az SAP

A tavalyi év után ismét az üzleti márkák legjobbjai között az SAP Hungary Kft. Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy elnyerte a legjobb üzleti márkákat számon tartó Business Superbrands címet. A díjakat idén is azon vállalatok között osztották ki, melyek saját területükön kitűnő hírnevet szereztek, és melyek nem fogyasztókat céloznak, hanem szervezeteket, vállalkozásokat szolgálnak ki.

A vállalatirányítási rendszereiről ismert SAP Hungary Kft. 2008-ban nyerte el először a hazánkban akkor debütáló Business Superbrands-díjat. Magyarország legkiválóbb 350 üzleti márkáját a 14 tagból álló szakmai zsűri választotta ki a Dun&Bradstreet 500 ezer hazai céget számláló adatbázisából.

Mindennapi munkánk elismerése e cím, melynek főként a kis-és középvállalati szegmensben látom előnyét. Idei kutatásunk szerint e szektorban ugyanis a megbízhatóság, funkcionalitás legalább annyira döntő tényező, mint az ár. A megbízhatóság, jó hírnév egyik visszajelzése számunkra a Business Superbrands elismerés ? mondta el a díjról Ablonczy Balázs ügyvezető igazgató.

Szóljon hozzá!