ZETApress

hírportál

Elkeltek a Pöttyös Fiat 500-asok

Véget ért a Pöttyös Gyűjtemény promóció, amelynek keretében a szorgos fogyasztók kultikus tárgyakat nyerhettek, vásárolhattak vagy licitálhattak. Május végén befejeződött a Pöttyös Gyűjtemény, a Pöttyös márka nagy sikerű fogyasztói promóciója. A közel tízezer kultikus tárgy között két Fiat 500-as is gazdára talált ? tudta meg Vígh Alex a minapi sajtótájékoztatón. Az EastBlock tuningcsapat által pöttyösre fényezett oldtimer Fiat 500-ast aukción vásárolta meg egy hajdúszoboszlói Pöttyös-fogyasztó, akinek később a fődíj sorsolása során is kedvezett a szerencse, az új Fiat 500-as kulcsát is átvehette.

Az idén is lázban tartotta a lelkes fogyasztókat a ? tavaly arany EFFIE díjjal jutalmazott ? tízhetes Pöttyös promóció. A kampány alatt több mint kétmillió kód került feltöltésre, és közel ötvenezerre rúgott az újonnan regisztrálók száma. Nem csoda, hiszen idén már akár egy kód feltöltésével bárki részt vehetett a fődíj, egy vadonatúj Fiat 500-as modell és a tíz Asus Eee PC sorsolásán.

A játékban részt vevő fogyasztók a regisztrációt követően a virtuális számlájukon ? a széfjükben ? gyűjthették a pöttyeiket, és vásárolhatták le azokat, vagy a nagyobb eszmei és anyagi értékű ajándékok esetében licitálhattak azokra. A 25 éves Fiat 500-as is egy ilyen licites ajándéknak számított, amely a legmagasabb áron, 6500 pöttyért kelt el. Az oldtimer kisautó hajdúszoboszlói tulajdonosa, Budai János nem csupán szorgalmasan gyűjtötte a Pöttyöket, hanem a közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson is neki kedvezett a szerencse: a vadonatúj Fiat 500-ast is megnyerte.

Az EastBlock csapata szinte az egész országot bejárta egy jó állapotban lévő Fiat 500-asért, végül Zuglóban találtak rá a kis piros retro példányra. Teljes külső-belső átalakításon ment keresztül a 25 éves garázslakó. Horváth Attila, vagyis Indián Tuningnaplóban rögzítette a Pöttyös Gyűjtemény egyik sztárjának újjászületését. A honlapon lépésről lépésre dokumentálta, ahogy kitakarították, szétszedték, beüzemelték, újradesign-olták és -fényezték a négykerekű piros csodát. No persze a retro Fiat embléma, a ?pötty? alakú retro tükör, a különleges kárpitozás és a Mega Pöttyös Túró Rudi sem hiányozhat a díszítőelemek sokaságából ? mondja Szutor Szilvia, a Pöttyös brand managere.

Az olasz városi autók átadásának a belvárosi PomoD?oro étterem biztosította a helyszínt. A slusszkulcsok átadásával végleg bezárta kapuit a virtuális Pöttyös Gyűjtemény, ahová közel két millióan látogattak el a promóció ideje alatt.

A FrieslandCampina Hungária Zrt.

A magyar piac meghatározó tejipari vállalata. Vezető márkái a Milli, a Pöttyös és a Completa hagyományosan a minőségi, egészséges tejtermékeket jelentik a fogyasztók számára. A FrieslandCampina Hungária Zrt. egyik legsikeresebb terméke a Pöttyös Túró Rudi. Évente több százmillió darabot adnak el belőle, több mint harmincezer kereskedelmi ponton. A FrieslandCampina a jövőben az egész térségben az egészséges táplálkozás és az aktív társadalmi szerepvállalás elkötelezett híveként szeretne a piac még inkább meghatározó szereplője lenni.

Szóljon hozzá!