ZETApress

hírportál

Több stílus egy helyen

Megnyitotta kapuit a luxus fürdőszoba- és konyha márkák szalonja a belvárosban. Egyedi, időtlen termékek, autentikus angol elegancia, modern stílus, izgalmas megoldások: tegnap megnyitotta kapuit a mindennapinak cseppet sem nevezhető luxus fürdőszobák- és konyhamárkák szalonja a Hercegprímás utcában.

A szalon a Svábbau Kft. tulajdonosainak fejéből pattant ki, akiknek célja, hogy a vevő egy térben találhassa meg az újkeletű elemeket az arisztokrata stílussal vegyítve. A luxus termékeket kínáló üzlet kiemelt márkája a Czech & Speake, amely a régióban először Budapesten mutatkozik be. A kiállítóterem olyan ismert márkák helyszínéül is szolgál, mint az Axor, a Dornbracht és a Duravit, amelyek különleges design-jukkal és páratlan minőségükkel hívják fel magukra az igényes lakberendezők és vásárlók figyelmét.

Mindannyiunknak megvan a maga, sajátos stílusa, akár öltözködésről, autóról, vagy a lakásunkról legyen szó. Egyre többünknek fontos a trend, a design, a minőség, a kényelem. Ma már a fürdőszoba sem csak egy kádból, egy wc-ből, és egy mosdókagylóból áll, ahogy egy konyha sem egy pultból és egy polcsorból. Sokkal több annál. Egy fárasztó munkanap után ki ne akarna fürödni a luxusban és gyönyörködni az eleganciában? Éppen e célból nyílt meg a Belváros egyik legnyüzsgőbb részén, a Hercegprímás utcai Bank Centerrel szemben az a szalon, amely komplett és sokoldalú lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy szolid ? és talán éppen az angol ? elegancia jegyében, egyénileg alakítsák ki fürdőszobájukat és konyhájukat.

Az új bemutatóterem leghangsúlyosabb márkája a Czech & Speake, amely az Egyesült Királyságból indulva mára meghódította a világot, és elsőként Magyarországon (sőt a közép-európai régióban is itt) található meg. A termékpalettán fellelhető a hagyományos brit stílus, keverve az új formatervezéssel, amely minden igényt kielégítő, rendkívül magas minőségű alapanyagokból készül. A Czech & Speake négy teljesen különböző fürdőszoba kollekciót tartalmaz: az összeállítás minden kelléket és berendezést magában foglal egészen a luxuskádtól a fogkefetartóig. A márka mindezek mellett bútor kollekcióját és konyhai kiegészítőit is felvonultatja a szalonban.

Az üzlet olyan további kimagasló márkák széles palettáját kínálja, mint az Axor, a Dornbracht, és a Duravit. Az Axor a német Hansgrohe designmárkája, amelynek olyan nagynevű formatervezők és építészek terveznek komplett kollekciókat, mint Philippe Starck, Antonio Citterio és Jean-Marie Massaud. Az Axor egészen a formatervezett csaptelepektől a hozzájuk illő kiegészítőkig, zuhanyfejekig gyárt különlegességeket. A Dornbracht márka nemrég ünnepelte 55. születésnapját, és ez idő alatt a tisztaság, a relaxáció, és a megújulás egyesült a funkcionalitással, az esztétikával és az érzelmekkel. A Duravit termékek 190 évre vezethetők vissza, amelyek leginkább a változatosságra, a sokféleségre fókuszálnak. A kiállítóteremben megvásárolhatóak lesznek továbbá a Zehnder radiátorok is.

Szóljon hozzá!