ZETApress

hírportál

Újabb tag a szállodaláncban

Újabb taggal bővül a Mellow Mood Group. Július 24-én nyitja meg kapuit az idegenforgalom valamennyi szereplője előtt a szállodalánc legifjabb a tagja, a Congress Hotels Brandet erősítő négycsillagos Expo Congress Hotel. A toronyépület közvetlen a Budapesti Nemzetközi Vásár főbejárata mellett fekszik, környezetében bevásárló- és szórakoztató komplexum található. Az eredetileg szintén szállodaként üzemelő ház teljes átalakítás után kapta mai, egyedi belsőépítészeti koncepció szerinti formáját. A minapi tájékoztatón Vígh Alex járt.

Az épületet 2007. szeptemberében vásárolta meg a Mellow Mood Group azzal a szándékkal, hogy egy újabb színvonalas egységgel bővüljön a cégcsoport konferenciaszállodai palettája. A ház teljes átépítési munkálatai 2008. novemberében kezdődtek meg. Az újjáépítés minden szintet érintett, egyedül az épület alapszerkezete maradt meg eredeti formájában. A ház további egy szinttel bővült, a 12. emeleten egy szekcionálható konferenciaterem, panoráma bár és a szálloda wellness és fitness részlege került kialakításra.

Az átalakítás eredményeként a szálloda ma XXI. századi környezetben, négycsillagos színvonalon nyújtja szállodai és konferenciaszolgáltatásait, nemcsak a kiállítások célcsoportjainak, de az üzleti partnereknek, valamint a városlátogatásra érkező turistáknak egyaránt.

A szálloda kedvező elhelyezkedéséből adódóan is tökéletes választás a nemzetközi és hazai kiállításokhoz kapcsolódó rendezvények, egyéb konferenciák, üzleti találkozók, megbeszélések lebonyolításához. A három, összesen 250 fő befogadására alkalmas multifunkcionális konferenciaterem, köztük két szekcionálható terem, valamint tárgyaló terem a legmodernebb felszereltséggel áll rendelkezésre. A szálloda teljes területén biztosított az ingyenes WIFI kapcsolat, továbbá két Business Corner is szélesíti az üzleti szolgáltatások listáját.

Nyílik a négycsillagos Expo Congress Hotel

A szálloda tíz emeletén található 160 hangulatos és tágas szoba egytől-egyig mind stílusban, mind szolgáltatásban a legújabb trendeket követik. A légkondicionált, LCD televízióval, mini bárral, széffel ellátott standard és superior szobák, valamint lakosztályok kényelmes tartózkodást biztosítanak. A családosok és a hosszabb időre érkező turisták számára szintenként összenyitható szobák állnak rendelkezésre.

A vendégek több lehetőség közül is választhatnak, ha egy fárasztó nap után szeretnének kikapcsolódni a szállodában. A stílusos, hazai és nemzetközi konyhát kínáló Expo Brasserie étterem és terasza nyugodt környezetet biztosít egy kellemes vacsorához, vagy akár egy üzleti megbeszéléshez.

A pihenést a szálloda legfelső emeletén található, szaunával, gőzkabinnal, jacuzzival, pihenőtérrel és napozóterasszal rendelkező wellness részleg és modern fitnesz terem is garantálja, míg esténként a panoráma kilátást nyújtó exkluzív bár nyújt kikapcsolódást.

A Mellow Mood Group életében a fejlesztések sora az Expo Congress Hotel nyitásával nem ér véget, tervei között további szállodanyitások szerepelnek. Napjainkban az idegenforgalmat is érintő visszaesés ellenére a cégcsoport optimistán néz a jövő elé. Ennek alapja a több mint 12 éves szállodaipari tapasztalat, a házak működtetésében és fejlesztésében évek alatt elért pozitív eredmények.

A cégcsoport ifjúsági szálláshelyek és háromcsillagos hotelek nyitásával kezdte meg szállodaipari tevékenységét, majd a sikeres üzemeltetési tapasztalatoknak és a professzionális szakmai gárda kialakításának köszönhetően mára a magyar főváros egyik vezető szállodacsoportjává vált.

A Mellow Mood Group jövőre további három négycsillagos hotellel és az ötcsillagos Buddha Bar Hotel Klotild Palace luxusszállodával lép a piacra Budapesten, valamint hamarosan megnyitja első külföldi, négycsillagos szállodáját Bécsben. Ezekkel a fejlesztésekkel 17 egységre bővül a szállodacsoport portfóliója.

Szóljon hozzá!