ZETApress

hírportál

Elég a kifogásokból!

Az Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. is csatlakozott a Médiaunió 2009-es NINCS DE! RAJTAD IS MÚLIK megakampányhoz, mely az egészségmegőrzésre, a megelőzés népszerűsítésére fókuszál. A Médiaunió kifogásgyűjtő akciójához most az FKF Zrt. is csatlakozott.

A FKF az általa április 25-én szervezett ?Nagy Várostakarítás? akcióval egy időben a budapesti utcákon ?kifogásgyűjtő? kukákat és kukásautókat jelentet meg. Mindezen túl az FKF Zrt. a kifogások megsemmisítésében is jelentős szerepet vállal. Az összegyűlt kifogásokból ugyanis ? az FKF Zrt. segítségével újrahasznosítva ? energia keletkezik majd.

A Médiaunió ?NINCS DE!? kampányának célja, hogy valódi tudatformálást érjen el országos szinten, hogy az emberek ismerjék fel az egyéni felelősségüket az egészségük alakulásában és igyekezzenek változtatni a jobbítás érdekében a korábbi, esetlegesen egészségromboló magatartásukon. A kampány első szakaszának üzenete, hogy a kifogások teszik tönkre egészségünket, életünket. Az egy éven át zajló kampány május végéig tartó első felében az emberek szembesülhetnek saját kifogásaikkal, ?leírhatják? azokat ezen a site-on, hogy később meg tudjanak tőlük szabadulni.

Hisszük, hogy céljaink eléréséhez, a tisztább, egészségesebb környezet megteremtéséhez és fenntartásához alapvető követelmény a környezettudatos magatartás kialakítása és fejlesztése a társadalom legszélesebb köreiben. S miután a tisztaság fél egészség, boldogan csatlakoztunk a Médiaunió egészségkampányához ? mondta Horti Zsófia az FKF Zrt. szóvivője.

Szóljon hozzá!