ZETApress

hírportál

Vihar után, fesztivál előtt

Hétfőn beszámoltunk arról, hogy Demszky Gábor nem érzi felelősnek magát az augusztus 20-i tragédiáért. A főpolgármester azóta nem szólalt meg, helyettese viszont igen. Ez háborította fel Tarlós István független főpolgármester-jelöltet, aki az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek.

Úgy látszik Budapest jelenlegi főpolgármestere, rendszert csinál abból, hogy gyáván elbújik minden közvetlen vita elöl. Egyre érthetetlenebb, hogy Demszky Gábor főpolgármester helyett, mindig valaki más válaszol a feltett kérdésekre. Jelen esetben például Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes, aki sem a főváros védelmi bizottságának nem tagja, de még főpolgármester-jelölt sem.

Nem is csodálkozom, azon, folytatódik a levél, hogy Ikvai Úr nem a felvetésemre reagál, hanem valami olyasmiről beszél, amiről én nem beszéltem! Arról pedig, régen lemondtam, hogy a főváros jelenlegi vezetői megértsék: a közműfejlesztés is fejlesztés, csak azokat persze nem látja úgy Demszky Gábor Úr, mint az átfestett falakat.

Tarlós István péntek este meglátogatja a Dunakanyar kapuját, Szentendrét. Dr. Dietz Ferenc polgármester meghívásának eleget téve a független főpolgármester-jelölt ellátogat a művészetek városába, és részt vesz a Szentendre Éjjel, Nappal Nyitva című kulturális fesztivál megnyitóján. A civil összefogással létrejött, két napos eseménnyel a szervezők egyébként újra akarják éleszteni azt a hangulatot, amely korábban jellemezte Szentendre kulturális életét. Helyszín a Duna-korzó.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Tiszteletadás az áldozatoknak

Szóljon hozzá!