ZETApress

hírportál

Elindult az angol portál is

Ma elindult a MÁV-TRAKCIÓ Vasúti Vontatási Zrt. angol nyelvű vállalati portálja. A MÁV Csoport honlappal rendelkező leánytársaságai közül elsőként a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. jeleníti meg majdnem teljes honlap-tartalmát idegen nyelven is az Interneten ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Az angol nyelvű tartalom elindításával a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. a jelenlegi és potenciális külföldi partnerei irányába kíván új kommunikációs csatornát nyitni. Az oldalon olyan, a társasággal és szolgáltatásaival kapcsolatos információk szerepelnek, amelyek a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. jelenlegi és potenciális külföldi üzleti partnerei, valamint az idegen nyelvű érdeklődők szempontjából érdekes szakmai tartalommal bírnak.

Az angol nyelvű oldal a tavaly júliusban elindult magyar portál szerkezetét és arculatát követve a mai kor honlap-szerkesztési követelményeinek és a felhasználóbarát kialakítással szemben támasztott elvárásoknak megfelelően kívánja kielégíteni a külföldi olvasók internetes ismeretszerzési igényeit. Az új portál színvilága és grafikai megjelenése ? a magyar oldalhoz hasonlóan ? a társaság logójának és arculati elemeinek formai jegyeit tükrözi. Elsősorban könnyű kezelhetőségével, áttekinthető struktúrájával és informatív tartalmával kíván megfelelni a külföldi partnerek és olvasók igényeinek.

A vasúti szolgáltatással kapcsolatos idegen nyelvű tájékoztatás elősegítése érdekében a kezdő oldalról az Elvira angol nyelvű verziója közvetlenül elérhető. A portál ? a magyar nyelvű weblaphoz hasonlóan ? a felhasználók gyorsabb információhoz jutása érdekében korszerű keresőrendszerrel rendelkezik.

Szóljon hozzá!