ZETApress

hírportál

Vadásztól a Katonáról

Elindult a 2009-es év, ami tele lesz kihívásokkal mindenki számára, így számunkra is. Ennek jegyében egy sor új dolgot szeretnénk bevezetni. Aki figyelemmel kísérte eddigi tevékenységünket, észreveheti, hogy honlapunk néhány nap múlva egy szép, interaktív, megújult felületen áll rendelkezésükre. Oldalunkon kiemelt helyet fog elfoglalni a márka független szervizünk, illetve a Katona Plusz ajánlatunk, és interaktívvá válik a bejelentkezési lehetőség. Amennyiben Önnek, vagy ismerősének sajnálatos módon összetörték bármilyen márkájú autóját a téli csúszós utak miatt, a javítás időtartamára csereautót biztosítunk! ? kezdődik a Chevrolet Katona csapatának újévi jókívánsága.

Tervezzük, hogy egy rendszeres hírlevél küldésével minden kedves olvasót időben tájékoztassunk akcióinkról, nyílt hétvégénkről, a gondozásunkban idén szintén több alkalommal megrendezésre kerülő rodeóinkról, aktuális szerviz, vezetéstechnikai, motorsport híreinkkel. A rodeón való élmény-tesztvezetést össze szeretnénk kötni ügyességi versenyekkel, és az Önök által méltán szórakoztatónak tartott fogadást is szeretnénk naprakészen kommunikálni. Így Ön már felkészülten, jó tippekkel érkezhet a rendezvény helyszínére, és nagy eséllyel megnyerheti számtalan ajándékaink egyikét.

A rodeókon készült összes fénykép bekerül majd egy mappába, és a honlapunkon keresztül elérhető lesz, hogy mindenki meg tudja mutatni barátainak, ismerőseinek, ennek az ? Amerikában őshonosnak számító ?, sportnak érdekességeit. Álljon itt addig is a tavalyi év rövid összefoglalója. Amennyiben van olyan ötletük, gondolatuk, ami egy autós hírlevélből semmiképp nem hiányozhat, vagy szívesen olvasnának róla, kérem, osszák meg ezt velünk, hátha másokat is hasonlóan érdekelni fog!

Gödöllői szalonunk elé felkerült egy óriási fénykiíró! Ennek is több funkciót szánunk. Az általános, közérdekű tájékoztatás mellett lehetőség lesz pontos, napra, vagy akár órára kész információk közlésére, így nem csak a pontos időt, a hőfokot, és a logónkat láthatják majd, hanem az összes Chevrolet Katona, vagy General Motors ajánlatot is!

Használtautó divíziónk idén több nálunk vásárolt, majd lecserélésre került Chevrolet/Daewoo modelleket egy új értékesítési formában, árverés keretein belül fog kínálni a nagyközönségnek. Tervezzük, hogy az Interneten keresztül is le lehessen adni az Ön által felkínált összegről szóló ajánlatát.

Nyílt hétvégénken szeretettel várjuk január 09-11-én Gödöllőn! A Chevrolet Katona meglepetés ajándékkal kedveskedik minden januárban betérő kedves vevőjének! Köszönöm, hogy az olvasással eltöltött néhány percét ránk szánta, remélem, lelkes olvasónk marad ebben az évben is! ? fejeződik be Vadász István marketing ügyintéző levele.

Szóljon hozzá!