ZETApress

hírportál

A gyémántok a legjobb barátok

Még a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, elsőként a Vatera.hu regisztrált felhasználói licitálhattak a Motorola stílusos ékszertelefonjára, a MOTOJEWEL-re. A Vatera Premier névre keresztelt akció egy új exkluzív sorozat első állomása Magyarország leglátogatottabb online piacterén.

A hétvégéig tartó MOTOJEWEL aukcióra több mint 17 ezren voltak kíváncsiak, ötvenen pedig aktívan licitáltak a drágakövet idéző ékszertelefonra. Az éjfekete, kvarcszínű és lila billentyűzetű telefon azonban nemcsak a hölgyek szemét kápráztatta el, hanem a vaterázók jótékonyságára is apellált. Az aukcióból befolyó teljes összeget a Motorola és a Vatera a mellrák elleni aktív küzdelmet folytató Egészség Hídja Összefogás Egyesület javára ajánlotta fel.

Jótékony Vatera Premier

A MOTOJEWEL-t leütő nyertes végül 120 ezer forintért vihette haza a karácsonyfa alá az értékes ékszertelefont. A készülék új tulajdonosát, Vas Zoltánt a jótékonykodás lehetősége különösen motiválta a szoros verseny során, hisz a végső licitösszeg felett további 30 ezer forintot adományozott az Egyesületnek.

Gyufacímkegyűjtési szenvedélyem miatt gyakran látogatok a Vaterára, és ha van időm, kicsit jobban körülnézek. Örömömre szolgált, hogy a Motorola révén részt vehettem egy jó ügy támogatásában, másrészt ez a stílusos készülék valóban szép ajándék lesz ? mesélte el a nagyvonalú nyertes.

Gerő Viktor, a Vatera.hu Kft. ügyvezető igazgatója elárulta, hogy nem ez az első eset, hogy regisztrált felhasználóik időt és pénzt nem sajnálva versengenek egy-egy jótékonysági aukció során. Az elmúlt években árverésre került már az online piactéren Szávay Ágnes teniszütője, vagy Vajda Attila aranyat érő kenulapátja is.

A Vatera Premier kifejezetten azoknak szól, akik szeretnek az elsők között is elsők lenni. Az új akció sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyűjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni. A termékek felajánlói maguk dönthetnek majd a befolyt összeg sorsáról, de a MOTOJEWEL aukcióhoz hasonlóan még számos jótékonysági árverésnek ad majd otthont a Vatera online aukciós portál jövőre.

A Vatera.hu

A Kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. A Vatera.hu-n keresztül lehetőség van szinte bármely termék adására vagy vételére, kényelmesen akár otthonról, az Interneten keresztül. A vaterázó felhasználók egyaránt lehetnek termékek eladói és vevői is.

Szóljon hozzá!