ZETApress

hírportál

Jamie Oliver a SPAR-ban

A SPAR Csoport üzletfilozófiája, hogy tevékenysége minden területén ? áruválasztékában, áruházai megjelenésében, és szolgáltatásai színvonalában egyaránt ? a magas minőséget, az igényességet tükrözze. A SPAR több mint harmincezer árucikket felölelő minőségi szortimentje ezen túl két új termékvonallal bővül ? tudtuk meg sajtótájékoztatójukon.

Magyarországon először és kizárólag a SPAR hálózatában megjelennek Jamie Oliver, a népszerű brit szakács termékei. A Jamie Oliver szortimentben megtalálhatóak a food, azaz élelmiszertermékek és a non food Jamie at home konyhafelszerelési termékek egyaránt. Utóbbiakat az INTERSPAR és Kaiser?s hálózatában lehet kapni, Jamie élelmiszertermékeit, pedig az INTERSPAR-ok, Kaiser?s-ek és a nagy alapterületű SPAR üzletek kínálják tegnaptól. Az üzletterekben eladáshelyi reklám hívja fel a termékekre a vásárlók figyelmét. Valamint a SPAR Csoport hetente négy- és félmilliós példányszámban megjelenő akciós szórólapjaiban is teret biztosít Jamie termékeinek. Az üzletekben megtalálható és ingyenesen elvihető, Jamie kis receptfüzete, ötletes receptajánlatokkal, fogásokkal a hétköznapokra.

A SPAR a minőségi élelmiszerek forgalmazása mellett, évek óta elkötelezett az egészséges táplálkozás és életmód népszerűsítése iránt. Az egészségtudatos szemlélet és életvitel fontosságát szeretné vásárlói felé közvetíteni. Jamie Oliver azt vallja, hogy a jó étel kulcsa a jó alapanyag. A sztár-szakács egészséges és különleges termékei kiválóan illeszkednek a SPAR termékvilágába. A Jamie at home konyhafelszerelési termékek, pedig biztos alapot jelentenek a konyhában, a modern háziasszonyoknak. Jamie termékeivel a SPAR hozzájárul a vásárlás megkönnyítéséhez, az étkezés élvezetesebbé tételéhez, és mindezek által, vásárlói jobb közérzetéhez, egészségük megtartásához.

A Jamie Oliver food termékei

Mártások: Pikáns Olíva, Fokhagyma & Paradicsommártás, Tüzes Paradicsom & Chilli mártás, Klasszikus Paradicsom & Bazsalikommártás. Fűszerőrlők: Füstölt Chili & Paprika, Szechuáni bors, Kakukkfű, citrom & babér fűszer-só, Rózsaszín himalájai só. Pesto: Chilli & Fokhagyma Pesto, Olasz fűszeres Pesto, Bruschetta krém.

Szóljon hozzá!