ZETApress

hírportál

Pályázhat még 10 napig!

Június közepéig még pályázhatnak a magyar márkák. A szervezők június 20-ig meghosszabbították a MagyarBrands-pályázatok leadási határidejét. Így még másfél hetük van a pályázati anyag összeállítására azoknak a hazai fogyasztói és üzleti márkáknak, amelyek idén szeretnének bekerülni a legkiválóbbak közé.

A kiemelkedő hazai márkákat elismerő díj aspiránsai a kitöltött űrlapokat az e-mailcímre, vagy postán a United Publishers Hungary Kft. 1061 Budapest, Király u. 16. címre küldhetik ? tudtuk meg Antik Dalmától.

A 2010-ben létrehozott MagyarBrands-védjegy előre meghatározott, egységes szempontrendszer alapján, pályázati úton nyerhető el. A MagyarBrands-díj odaítélése ? a hasonló kezdeményezésektől eltérően ? alapvetően számszerűsíthető kritériumok (tradíció, menedzsment, foglalkoztatás, tulajdon) alapján történik, amit reprezentatív fogyasztói kutatás (ismertség) és szakmai elbírálás (reputáció, identitás) egészít ki. Az elismerésre fogyasztói és üzleti kategóriában pályázhatnak a magyar márkák.

A program keretében a múlt héten rendezték meg a turizmusmarketing és a hazai gasztronómia vonzerejének aktuális kérdéseivel foglalkozó konferenciát a Millenáris Parkban. A Mit esznek rajtunk? ? című rendezvényen többek között a tavalyi évben a MagyarBrands elismerésben részesült márkák (Pick, Gyulai, Törley, Tokaji) vezetői vitatták meg a hazai cégek brandépítésében rejlő lehetőségeket. További információk idekattintva találhatók.

Szóljon hozzá!