ZETApress

hírportál

A Szentkirályi-titok

Magyar sikertörténet a multik világában Balogh Levente: A Szentkirályi-titok című, a 82. Ünnepi Könyvhétre megjelent első könyve, melyet szerzője sajtótájékoztatón dedikált a minap az egyik budapesti Libri Könyváruházban.

Magyarország híres ásványvízgyártójának tulajdonos-ügyvezetője könyv formájában tárja az olvasók elé az elmúlt évtizedek leglátványosabb magyar márkasikerének történetét. Az egykori élsportoló dzsúdóbajnok üzletember kötetében őszintén vall sikerről, kudarcról, szerencséről és küzdeni tudásról, miközben kirajzolódik a szerző portréja is.

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője . Az utóbbi száz év talán leglátványosabb magyar márkasikerének titka tárul fel a kötetben, miközben kirajzolódik Balogh Levente árnyalt portréja is. Az üzletember szerint a külföldön is elismert magyar ásványvíz sikerének megfejtése nem hétpecsétes titok, így könyvében őszintén vall sikerről, kudarcról, szerencséről és küzdeni tudásról. Kiderül, hogy a már most, sokak által élő legendának tekintett Szentkirályi több mint látványos siker-sztori ? példaértékű a hazai vállalkozások és vállalkozók számára, közös büszkeségünk itthon és külföldön.

A szerző maga így nyilatkozik könyvéről: ? Édesapámat Vízfakasztóként emlegették? Jómagam egyszerű üzletember vagyok, aki most e kötetben arra vállalkozott, hogy elárulja a Szentkirályi ásványvíz rendkívüli sikerének titkát, és azt, miként vált egy ízig-vérig magyar márka a legnagyobb multikat is megelőzve piacvezetővé a hazai ásványvízpiacon. Tizennyolcszoros országos dzsúdóbajnokból lett cégvezetőként idézem fel e siker történetét, elárulom a márkaépítés kulisszatitkait, beszámolok a multinacionális vállalatokkal vívott küzdelmeimről, és arról, hogyan élek egy jelentős hazai vállalat tulajdonosaként.

Krizsó Szilvia Pulitzer-emlékdíjas újságíró és műsorvezető mellett részt vett a könyvbemutatón Dr. Szirmai Péter, a Budapesti Corvinus Egyetem docense is. ? Balogh Levente könyve arról szól, hogy az egyszeri szegénylegény elindul szerencsét próbálni, összefog a négy őselem egyikével, a vízzel, és a víz tisztaságához, csillogásához hozzáteszi saját energiáit, hitét, így legyőzi a nagy riválisok sárkányait, majd büszkén kiáltja világgá sikereit ? mondta.

A Szentkirályi-titok érdekes olvasmányt ígér mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni e kiváló hazai márkáról vagy szívesen olvasnak honi sikertörténetekről. A szerző továbbá a marketing területen tevékenykedőknek, a magyar vállalkozóknak, valamint azoknak a diákoknak ajánlja, akik tanulmányaik során hasznát veszik a gyakorlati példáknak. A kötet 2990 forintért kapható az ország nagyobb könyvesboltjaiban.

Szóljon hozzá!