ZETApress

hírportál

Megújult a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. portálja

Ma elindult a MÁV-TRAKCIÓ Vasúti Vontatási Zrt. megújult vállalati portálja. A honlap megújítására a társasággal és szolgáltatásaival kapcsolatos információk hatékonyabb továbbadása, valamint a piaci igényeknek magas színvonalon történő megfelelés érdekében volt szükség, adta hírül kommunikációs igazgatóságuk.

A MÁV-TRAKCIÓ Zrt. korábbi, most leváltott honlapja a vontatási társaság ez év elei megalakulása óta a MÁV Zrt. honlapján belül üzemelt, azonban ? a társaság fejlődésével ? a portál megújítása is indokolttá vált, mind tartalmi, mind formai szempontból. Az új honlap kialakítására a mai kor honlap-szerkesztési követelményeinek, valamint a felhasználóbarát kialakítással szemben támasztott elvárásoknak megfelelően alakult át. Az új portál a korábbi, MÁV Zrt. honlapján belül működő honlaphoz képest kinézetét és szerkezetét tekintve is felfrissült, tartalmában pedig kibővült.

Bár a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. új, a MÁV Zrt. honlapjától különálló vállalati portálja egyedi elemekből építkezik, struktúrájában az anyavállalat honlapjához hasonló felépítésű. A két társaság továbbra is kölcsönös átjárási lehetőséget biztosít egymás honlapjára. Az új portál színvilága és grafikai megjelenése a társaság logójának és arculati elemeinek formai jegyeit tükrözi. A vontatási vállalat portálja elsősorban könnyű kezelhetőségével, áttekinthető struktúrájával és informatív tartalmával kíván megfelelni az üzleti partnerek, érdeklődő olvasók igényeinek. Az új honlap felhasználóbarát tartalomszolgáltatásra törekszik. A leggyakrabban látogatott oldalak közvetlenül és egyszerűen elérhetők.

A honlap két hangsúlyos része a társaság tulajdonában, illetve kezelésében álló járművekkel foglalkozó Gördülőállományunk, valamint a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. szakmai tevékenységét bemutató Szolgáltatásaink fejezet. Ez utóbbiban a VONTAT2 elnevezésű, on-line vontatás-szolgáltatási megrendelési lehetőséget biztosító link is elhelyezésre került. A MÁV-TRAKCIÓ Zrt. új vállalati portálja ? a felhasználók gyorsabb információhoz jutása érdekében ? korszerű keresőrendszerrel rendelkezik. A külföldi olvasók könnyebb tájékozódása érdekében a honlap idegen nyelvű tartalommal, angol nyelvű aloldalakkal is jelentkezik majd. A megújult portál üzemeltetője a MÁV INFORMATIKA Zrt.

Szóljon hozzá!