ZETApress

hírportál

A KÜRT igazi magyar márka

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. elnyerte a MagyarBrands 2010 címet, amit idén először osztottak ki. A MagyarBrands szakmai elismerés célja, hogy olyan kiváló magyar márkákat minősítsen és mutasson be, amelyek külföldön is méltó módon képviselhetik hazánkat.

A társaság elnyerte a MagyarBrands díjat. A díj alapítói az elismeréssel hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy a magyar márkák súlya növekedhessen a hazai fogyasztásban. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői a legkiválóbb magyar márkákat előtérbe helyező programot indítottak el 2010-ben MagyarBrands címmel.

A bírák mérlegre tették azokat a hazai márkákat, amelyek méltó képviselői lehetnek Magyarországnak itthon és határainkon kívül is, a vásárlók szemében pedig a megbízhatóságot és a minőséget képviselik.

A független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság két kategóriában értékelte a címre jelölt márkákat. Egyrészről objektív cégadatok alapján állított fel rangsort, melyek között szerepelt a tradíció, a tulajdonosi összetétel, a menedzsment, az ismertség és a foglalkoztatás. Emellett szubjektív elemek is befolyásolták a döntést, mint például a reputáció és a márka identitás.

A KÜRT ezen értékelési szempontok mentén nyerte el a MagyarBrands elismerést. A védjegy birtokában a KÜRT igazi magyar márkaként jelenhet meg a piacon, ezzel is garantálva, hogy kiemelkedő minőségű, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. A KÜRT piaci tevékenységének köszönhetően az elmúlt 3 évben elnyerte a Business Superbrands címet is.

A KÜRT-ben mindössze néhány, nagyon egyszerű és világos cél mentén dolgozunk. Az első ezek közül, hogy megértsük, mi a problémája az ügyfelünknek, a második, hogy az ügyfél problémáját minél gyorsabban és rugalmasabban megoldjuk. Ehhez szükség van arra, hogy képesek legyünk az együttműködésre és a megoldás orientált gondolkodásra. Olyan céget álmodunk és építünk, ahol a munkatársak olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy a legjobbak legyenek a saját területükön. A Magyar Brands elismerés azt igazolja, hogy jó úton járunk ? mondta Dr. Kürti Sándor, társaság tulajdonos elnöke a kezdeményezés kapcsán. A támogatást és a program fővédnöki tisztségét Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes vállalta.

A KÜRT Zrt.

A KÜRT1989-ben kezdte meg tevékenységét, és az elmúlt 22 évben a magyar informatikai és információbiztonsági piac meghatározó vállalkozásaként működött. Külföldi tevékenysége megerősítésére több országban leányvállalatokat alapított. A KÜRT az információbiztonság területének vezető szakértője az adatvédelem és adatbiztonság teljes palettáját átfogó, a nemzetközi és hazai szabványoknak megfelelő módszertana révén.

Európa egyik vezető adatmentő cége világviszonylatban is elismert adatmentési technológiával, évi több mint 2500 adatmentéssel. A KÜRT Computer Rendszerház Zrt. 2006. év végétől új név alatt működik tovább, az új név: KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zártkörű Részvénytársaság, rövidítve KÜRT Zrt.

Szóljon hozzá!