ZETApress

hírportál

A TÜV Rheinland növelte forgalmát

A budapesti székhelyű TÜV Rheinland Közép- és Kelet-Európai Csoport a régióban az idén 35,3 millió euró forgalmat ért el, ami 14 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál, tudtuk meg Czitán Gábor vezérigazgatótól. A csoportszintű eredmény az idén 5,3 millió eurót tesz ki, ugyancsak 14 százalék körüli növekedést mutat, tudtuk meg a GKM Sajtóirodájától.

A csoport négy magyarországi vállalatánál ? a TÜV Rheinland InterCert Kft-nél, az MBVTI Műszaki Biztonsági Vizsgáló és Tanúsító Intézet Kft.-nél, a Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet (MEEI) Kft.-nél és a TÜV Akadémia Kft-nél ? a bevétel az idén 13 millió euró, ebből másfélmillió euró eredmény várható.

Czitán Gábor elmondta még, hogy az idén akkreditációs jogosultságot szereztek a régióban a polgári felhasználású robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök területén. Bevezették a TÜV Star szolgáltatást, a vállalatok minősítését, ami megmutatja, hogy a vállalat a piacon a versenytársaival szemben milyen pozíciót foglal el. A szakmai sikerek között a vezérigazgató kiemelte, hogy a Kaszpi-tengeren fúrótornyok, tenger alatti vezetékek építésénél műszaki felügyeletet látnak el.

Szóljon hozzá!