ZETApress

hírportál

A TÜV Rheinland együttműködik

A TÜV Rheinland Csoport szélesíteni kívánja együttműködő Partnerei körét a közös üzleti érdekek alapján, eddigi Partnereinkkel pedig szívesen elmélyítik kapcsolataikat. Tudják, hogy a kölcsönös bizalom mellett ez megfelelő tájékozottságot feltételez. Vállalatuk és szolgáltatásaik jobb megismerése, a személyes kapcsolatok kialakítása céljából elindítják a szakmai napok sorozatát, amelynek mottója az interaktivitás. Várják az érdeklő szakmai és az együttműködést érintő kérdéseket, tudtuk meg sajtóközleményükből.

A 2007-2013 között megvalósításra kerülő Új Magyarország Fejlesztési Terv magas és megbízható szakmai színvonalat vár el a piaci szereplőktől. Az e követelményeket szem előtt tartó vállalatok, szakemberek ? érdekeik egyeztetésével ? hathatós segítséget tudnak nyújtani egymásnak üzleti eredményességük, elismertségük érdekében. Az együttműködésnek vannak egyszerűbb formái ? akvizíciós megállapodások, és lehetnek sokrétűbbek, mélyebbek ? közös projektek, konzorciumok, egymást segítő kommunikációs csatornák, marketing akciók satöbbi.

Az első szakmai napra november 9-én, pénteken fél 10-től kerül sor a Hotel Benczúrban, a VI. kerületi Benczúr utca 35-ben. A regisztrációt követően 10 órától a TÜV Rheinland Group bemutatása történik Lovász Szabó Tamás ügyvezető igazgató által. Fél 11-től a TÜV Rheinland Akadémia szolgáltatásairól hallunk Elekes Balázs ügyvezető igazgatótól.

A negyedórás kávészünetet, frissítőket követően Bruszniczky Balázs kereskedelmi vezető beszél a MEEI szolgáltatásairól. Még 12 óra előtt kezdődik a TÜV Rheinland Együttműködő Partnere című előadás, melyet Major Ágnes központi értékesítési és marketingvezető tart, melyet a kérdések, javaslatok, konzultációk követik. További információk honlapjukon olvashatók.

Szóljon hozzá!