ZETApress

hírportál

Erősít az Ernst & Young

Újabb szakértővel erősít az Ernst & Young Magyarországon, Gál Balázs executive directorként csatlakozott a cég tranzakciós tanácsadási üzletágához. A szakember pénzügyi átvilágítási szolgáltatásokért felel majd Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában és Szlovéniában.

Gál Balázs tizenöt éves szakmai tapasztalattal csatlakozott az Ernst & Young magyarországi csapatához. A kanadai-magyar kettős állampolgárságú szakember pályafutása során tapasztalatot szerzett több nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél Kanadában, valamint Közép- és Kelet-Európában egyaránt. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a könyvelési, a számviteli és a vállalati átvilágítások terén, stratégiai befektetők és kockázati tőkealapok tanácsadójaként.

Az új direktor egyetemi diplomáját a kanadai University of Waterloo-n szerezte. Szakmai karrierjét Torontóban kezdte 1995-ben, 2000-ben költözött Budapestre. A szakember tagja a kanadai könyvvizsgálói kamarának ? tudtuk meg Gurzó Ákostól.

Az Ernst & Young

A cég egyike a vezető könyvvizsgáló, adó, tranzakciós és üzleti tanácsadási szolgáltató vállalatoknak. Világszerte 144 ezer munkatársunkat kötik össze cégünk meghatározó értékei és a minőség iránti szilárd elkötelezettségünk. Így segítjük ügyfeleinket, munkatársainkat és szélesebb környezetünket lehetőségeik teljes körű kihasználásában. További információk honlapjukon olvashatók.

Az Ernst & Young név alatt az Ernst & Young Global Limited nemzetközi hálózatának önálló jogi személyiségű tagjai értendők. Az angliai székhelyű Ernst & Young Global Limited (company limited by guarantee) nem foglalkozik ügyfelek részére történő szolgáltatásnyújtással. Jelen közleményt az EYGM Limited, az Ernst & Young globális szervezetének ügyfélszolgáltatást ugyancsak nem nyújtó tagja adta ki.

Szóljon hozzá!