ZETApress

hírportál

Bővült a Sixt csapat

A Corporate országokon (Ausztria, Benelux Államok, Francia- és Spanyolország, Svájc, valamint az Egyesült Királyság) felül az eddigi 94 franchise tagon túl június 23-tól Észtországban, Litvániában és Lettországban is elérhetővé vált a Sixt nyújtotta magas színvonalú szolgáltatás.

A klasszikus autóbérlésen túl a Sixt Leasing tartósbérlet és flottakezelés is igénybe vehető az említett három országban. A gazdasági válság ellenére egyre nagyobb számú üzleti utazó és turista igényeit figyelembe véve, a Sixt AG úgy döntött, hogy szolgáltatásait a Baltikumra is kiterjeszti. A cégtől megszokott magas színvonalú és széles spektrumú autóbérlési lehetőség természetesen itt is rendelkezésre áll a megfizethető kiskategóriájú autóktól a közép- és felső-kategóriás járművekig. Hasonlóan az Európában már megszokottakhoz az autókölcsönző kihelyezett irodái a fővárosok repterein, illetve a belvárosokban várják partnereiket.

A Baltikumban első alkalommal igénybe vehető Leasing szolgáltatással a Sixt az egyre nagyobb számú fejlődő vállalatnak szeretne kedvezni a költséghatékony gépjárműpark fejlesztésének lehetőségével. Az autókölcsönző nem csak egy egyszerű gazdasági értelemben vett finanszírozási lehetőséget kínál, hanem azzal együtt teljeskörű flottakezelést és a mobilitás nyújtotta előnyöket is. Annak a lehetőségét, hogy partnereik az említett három országban lefoglalt autókat a világ több mint 100 országában igénybe vehetik, illetve az akár hazánkban, forintért előre befoglalt gépjárművek ezentúl Litvániában, Észt- és Lettországban szintén rendelkezésre állnak.

Rüdiger Proske, alelnök, a nemzetközi franchise kapcsolatok igazgatója elmondta: ? Erőteljes gazdasági fellendülésre számítunk a Balti államokkal folytatott kapcsolat során. Alapvetően úgy gondoljuk, hogy a Sixt Leasing tartósbérlet és flottakezelés bevezetésével lehetőségünk nyílik nagyobb piaci részesedés megszerzésére, illetve segítségével sikerül még több ügyfelet megnyernünk a Sixt autókölcsönzőnek.

A most aláírt megállapodásban a Sixt AG patrnere az a Transporent, melynek nevéhez a régió vezető leasing vállakozása köthető, sokéves autóbérlési tapasztalattal. ? Mivel a Baltikumban évek óta a Transporent a leasing és az autókölcsönzés üzletág egyik vezető képviselője, meg vagyunk győződve afelől, hogy kölcsönösen együttműködve számos üzleti és egyéni utazó preferált partnerei lehetünk ? tette hozzá Arnis Jaudzems, a Baltikum régió vezérigazgatója.

Az újonnan csatlakozott országokkal együtt a Sixt már egy teljesen átfogó hálózattal rendelkezik beleértve ebbe a nyugat-európai országokon túl Finnországot, Lengyelországot, Svédországot, Szlovákiát, Oroszországot és Fehéroroszországot. A Sixt teljes hálózata elérhető a Sixt weboldalán.

Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője szerint fontos, hogy a Sixt mindenhol jelen legyen Nyugat-Európától a Balkánig. A kiterjedt és egyre növekvő hálózat világszerte a megbízhatóságot, az állandóságot és a szolgáltatás magas színvonalát sugározza. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy mindenhol a megszokott, minőségi szolgáltatásban lehet részünk.

Az autókölcsönző corporate és franchise országaiból hazánkba is jelentős számú turista érkezik. Elvárásokkal, melyeket korábbi kapcsolataik és tapasztalataik révén állítottak fel. Fő célkitűzés számunkra, hogy ezeknek megfeleljünk és az említett minőségi szintet biztosítsuk. A magyar utazók körében igyekszünk még ismertebbé tenni a Sixt márkanevet. Így nem csak saját ügyfeleink számát növelhetjük, hanem globálisan a Sixt partnereinek számát is, hozzájárulva ezzel az újonnan csatlakozott partnerországok forgalmának erősítéséhez.

Szóljon hozzá!