ZETApress

hírportál

Görög ízek a Gallicooptól

Hazánkban egyedülálló fejlesztéssel rukkolt elő a pulykafeldolgozó. A napokban a boltok polcaira került a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. legújabb fejlesztése, a Gyros-tál.

A Magyarországon jelenleg egyedüli készítmény különlegessége, hogy a fogyasztó az eddig kapható csomagolt grillezett pulykahús helyett fűszerezett, nyers pulykacombot vásárolhat. A konyhakész, görög ízvilágú combcsíkok télen-nyáron, akár serpenyőben, akár vaslapon elkészíthetők, valamint nem tartalmaznak tartósítószert és egyéb adalékanyagot, így kisgyermekeknek is bátran ajánlják. A cég Natura termékcsaládjának legújabb tagja védőgázos csomagolásban, 350 grammos kiszerelésben kapható a hazai szuper- és hipermarketekben.

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. idén nyáron egy újabb különlegességgel kedveskedik fogyasztóinak. A Gallicoop Gyros-tálja egyedülálló hazánkban, hiszen a piacon eddig megvásárolható grillezett húsokon kívül nem volt kapható nyers, előre fűszerezett pulykahús. ? A görög ízvilágot pillanatok alatt asztalunkra varázsolhatjuk. A pulykacombcsíkokat nyáron grillezve, vaslapon készíthetjük el, de aki télen sem akarja feledni a Gyros zamatát, könnyedén megsütheti serpenyőben is ? mondta Erdélyi István, a Gallicoop Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A cég a védőgázos csomagolású, 350 grammos ? és két személynek elegendő ? kiszerelést elsősorban az egészséges életmódot kedvelőknek ajánlja, hiszen a Natura termékcsalád legújabb tagja sem tartalmaz tartósítószert és egyéb adalékanyagot, ezért gyermekek is bátran fogyaszthatják. A Gallicoop Gyros-tálja június 22-től kapható az ország nagyobb kereskedelmi láncaiban (Auchan, Interspar, Kaiser?s, Match, Metro, Spar, Reál üzletek), bruttó ajánlott fogyasztói ára pedig 599 és 699 forint között mozog.

A Natura termékcsalád

Az egészséges táplálkozás népszerűsítése érdekében a hazai egyik legnagyobb pulykaforgalmazó, a Gallicoop Zrt. 2009-ben bővítette kínálatát, és a Natura termékcsaláddal lépett a piacra. A család egyik ága a minőségi, védőgázas vagy vákuumcsomagolt nyershúsok területén jelent új színfoltot a fogyasztók számára. A másik ág (a húskészítményeket öleli fel) amellett, hogy magas minőséget képviselnek, E-mentesek, nem tartalmaznak adalékanyagot (színezékek, antioxidánsok, stabilizátorok, tartósítószerek, stb.), tehát kisgyermekeknek is bátran ajánlják.

A magyar pulyka minősége, íze, valamint az a szaktudás, szakmai hagyomány, technológiai felszereltség, amelyet a pulykafeldolgozó képvisel, mind-mind lehetővé teszik, hogy a magyar élelmiszeripar egy újabb versenyképes termékkel legyen jelen a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. a baromfiipar meghatározó résztvevőjeként Magyarország piacvezető pulykafeldolgozó vállalata. 1989-es megalakulása óta folyamatosan növeli pénzügyi és szakmai eredményeit, 2008-ban nettó értékesítési árbevétele meghaladta a 25 milliárd forintot. A többszörösen díjnyertes Gallicoop (pl. Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj, Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díj, Környezeti megtakarítási Díj, Kerékpáros Munkahely Díj, Szívbarát Munkahely Díj) zöldmezős beruházásának célja a zárt rendszerben megvalósítható pulykatenyésztés megszervezése, az ehhez szükséges alapanyag biztosítása, illetve a feldolgozás, a húskészítmény-előállítás és az értékesítés megvalósítása volt. Ma a cég többségi (85%-os) magyar tulajdonú zártkörűen működő részvénytársaság.

Szóljon hozzá!