ZETApress

hírportál

Futótűz a Vateráról

A HTC Desire kistestvére a boltokba csak júliusban kerül, de a legelső hivatalos Wildfire telefonra bárki licitálhat az ország legnagyobb aukciós portálján. Az exkluzív darab a június 21. és 28. között futó Vatera Premieren kerül virtuális kalapács alá.

A HTC új okostelefonja leginkább a fiatalabb korosztálynak, a közösségi média aktív szereplőinek szól. A hetedik alkalommal megrendezett Vatera Premier a korábbiakhoz hasonlóan most is jótékonysági célt szolgál: a befolyt összeget a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatására fordítja az aukciós portál és a HTC ? tudtuk meg Beck Mártontól.

A Vatera Premier legújabb terméke, a HTC Wildfire igazi, a 21. századot megtestesítő mobil: mindent megtesz azért, hogy tulajdonosa minél egyszerűbben tudjon élni az internet és közösségi média adta lehetőségekkel, mindezt úgy, hogy eredeti funkciójához hűen mobiltelefonként is remekül funkcionál. Az érintőkijelzős okostelefonon a felhasználó gyakorlatilag egy gombnyomással megoszthatja legújabb élményeit ismerőseivel a világhálón, legyen szó fényképekről, videókról vagy akár egy Facebook üzenetről, míg az Android? 2.1 operációs rendszer számtalan alkalmazás elérését és azok megosztását teszi lehetővé. A hetedik Vatera Premieren debütáló mobil egyik leginnovatívabb megoldása a HTC hívásazonosító, mely megmutatja a hívó Facebook státuszát, legutóbbi frissítéseit és emlékeztet a születésnapjára is.

Vatera Premieren debütál a HTC új okostelefonja

A Wildfire technikai paraméterei jól mutatják, hogy a tervezése során a gyártó minden apró részletre figyelt. A 118 gramm súlyú készülék strapabíró akkumulátorának köszönhetően akár 480 órás készenléti idővel rendelkezik, a beszédes felhasználóknak több mint 8 óra áll rendelkezésükre, hogy eszmét cseréljenek. Az ország legnagyobb aukciós portálján bemutatkozó telefont egy 5 megapixeles kamerával is felszerelték, melynek használatát az autofókusz funkció tesz könnyebbé. A HTC legújabb dobására a Vaterán június 21-től nyolc napon keresztül lehet licitálni, a kikiáltási ár ötezer forint.

A Vatera Premier sorozatban a Vatera.hu portálon piaci bevezetés előtt álló, első, exkluzív darabok kerülnek kalapács alá. A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékonysági célra fordítja az aukciós oldal. Most a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatják a szervezők. A szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.

A Vatera.hu

Az idén 10 éves Vatera.hu Kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse.

Szóljon hozzá!