ZETApress

hírportál

Még okosabb mobilok

Motorola? Milestone XT720: Új sztenterd az androidos okos-telefonok között. A hatszintű után a nyolc megapixeles kamerával ellátott, áramvonalas Motorola az első androidos telefon Xenon vakuval ? tudatta Ruskó Rita.

A Motorola, Inc. (NYSE: MOT) bemutatja a Milestone? XT720 telefont, a világ egyik legvékonyabb, 8 megapixeles Android? operációs rendszerű okos-telefonját, a világon elsőként, Xenon vakuval. A keskeny (10.9 mm), 2.1 Android mobilplatform alapú, kapacitív érintőképernyős telefon nagyfelbontású (HD) videó-, és új szinteken megvalósuló mobilinternet élményt, valamint csúcskategóriás médiakezelést kínál a legújabb technika rajongói számára.

Ralf Gerbershagen, a Motorola Mobiltelefon részlegének Nyugat-Európai igazgatóhelyettese elmondta: ? A Milestone XT720 az egyik legerősebb telefon a Motorola jelenlegi okos-telefon kínálatában. Karcsú, kifinomult és technikailag előremutató. A nagyteljesítményű Milestone XT720 okostelefont azoknak terveztük, akiket egyaránt lázban tart munkájuk és közösségi életük. A Milestone XT720 okos-telefonnal a felhasználók előtt nincs többé akadály; így akár útközben is létrehozhatnak, vagy megtekinthetnek bármilyen médiatartalmat.

Csúcskategóriás digitális kamera és videó

A Milestone XT720 új távlatokat nyit az Android rendszerű okos-telefonok között: Xenon vakuval ellátott 8 megapixeles kamera, 10x digitális zoom, és 720p HD felbontású videokamera áll a felhasználók részére. Nem csupán létrehozhatók, megtekinthetők, megoszthatók a kiváló fotók és videók, de minőségük még tovább fokozható az extra tulajdonságoknak köszönhetően.

Fontosabb jellemzők

Intelligens képszerkesztés: könnyű panorámakészítés, arcfelismerés, multi-shot (hat kép egymás után), arc-szűrő, vörösszem-csökkentő funkció, rázkódáscsökkentés és még számos képjavító funkció. High Definition Multimedia Interface (HDMI?): A gyári csomagban található HDMI-kábel lehetővé teszi, hogy a telefonnal HD minőségben felvett videókat közvetlenül a HD TV nézhessék meg a felhasználók. Memóriakártya-támogatás: 8GB microSD-kártya a gyári csomagban, 32GB-ig bővíthető tárhely.

Mobilinternetre tervezve

A Milestone ? XT720 telefont úgy tervezték, hogy a nagy sebességű internet-böngészés a lehető legnagyobb élmény legyen rajta. Ehhez nyújt segítéget az akár 8 egyszerre megnyitható böngésző ablak, és a hatalmas, 3,7 hüvelykes, WVGA (480X854) kijelző is. A telefon képernyője teljes weboldalakat, videókat, játékokat, vagy fotókat tökéletes képminőségben és részletgazdagon képes megjeleníteni.

Az Android 2.1 minden előnyét kihasználva a Milestone XT720 kombinálja a Motorola (UI) felhasználói felületét egy kapacitív érintésérzékeny képernyővel, így a léptetés és a görgetés könnyed mozdulatok sora. Számos olyan Google? mobil alkalmazás gyárilag megtalálható a készülékben, mint a Google Search?, a Google Maps?, a Gmail? és a YouTube? is. A tökéletes tájékozódást segíti az okostelefonon futó MOTONAV navigáció.

Korszerű mobiliroda

A Milestone XT720 a dokumentumok szerkesztését, és a multi-taskot is támogatja, akkor is, ha a felhasználó úton van. Szinkronizálás és több e-mail fiók kezelése, egyszerre: így a felhasználó elkülönítheti a munkahelyi levelezést a személyes postaládájától. Gmail kapcsolatok szinkronizálása: a névjegyzékben együtt megjeleníthetők a különböző email-fiókokból betöltött kapcsolatok.

Alkalmazások, ezrével

A Milestone XT720 több ezer alkalmazáshoz nyújt könnyű hozzáférést az Android Market ?-en keresztül, és biztosítja, hogy a kedvenc alkalmazások gyorsan és zökkenőmentesen fussanak.

Szóljon hozzá!