ZETApress

hírportál

Róbert lett a második

Tegnap átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerést a 13. PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérésben részt vevők válaszai alapján a magyarországi Continental-csoport országigazgatója kapta.

297 hazai vezérigazgató véleménye alapján 2. alkalommal ítélte oda Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat a PwC Magyarország. A kitüntetéssel olyan hazai cégvezetőt ismernek el, akire a magyarországi vállalatvezetők példaképként tekintenek. Idén a magyarországi Continental csoport országigazgatóját, dr. Keszte Róbertet díjazták tegnap a Millenárison, a PwC Vezérigazgató Felmérésének eredményeit bemutató eseményen.

A PwC Magyarország idén 13. alkalommal kérdezte meg személyes interjúk formájában a hazai vállalatvezetőket arról, hogy miként látják a gazdasági környezetet, saját üzleti helyzetüket, illetve milyen nehézségekkel és kockázatokkal néznek szembe. Erről idekattintva olvashatunk. Az idei díjazottal, dr. Keszte Róberttel készült videóban megosztja vezetői hitvallását és az egyéni, illetve a szervezeti siker ismérveit is.

A 2023 októbere és decembere között zajló felmérés keretében arról is nyilatkozhattak az első számú döntéshozók, hogy kit tartanak Magyarország leginspirálóbb vezetőjének. A kutatásban részt vevő 297 cégvezető válaszai alapján dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental-csoport országigazgatója nyerte a 2023 Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerés odaítélésével a PwC célja felhívni a figyelmet azokra a vezetőkre, akik az üzleti eredményeken túl a szervezeti kultúra építése mellett is elkötelezettek, ezáltal példaként szolgálhatnak vezetőtársaik előtt. A díjat Lőcsei Tamás, a PwC vezérigazgatója adta át az idei felmérés eredményeit bemutató eseményen a tavalyi győztes, Gazsi Zoltán társaságában.

Szóljon hozzá!