ZETApress

hírportál

Lidl az idősekért

Ismét extra kedvezményeket ad a Lidl a 65 év felettieknek: a Lidl újból többet ad! A Lidl elkötelezett aziránt, hogy vásárlóinak minden esetben a lehető legjobb árakat tudja biztosítani – tudatták sajtósaik.

Az áruházlánc tavalyi, nagy sikerű akciója után most ismét a 65 év felettieknek szeretne többet adni, akik február 15-21-e között így tovább csökkenthetik az élelmiszerre fordított kiadásaikat. Az extra kedvezmények keretében ezúttal a 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá.

Piacvezető áruházláncként a Lidl idén is folytatja árcsökkentési programját annak érdekében, hogy az alacsony árak biztosításával támogatni tudja vásárlóit, a magyar családokat abban, hogy a lehető legolcsóbban intézhessék a bevásárlást. A program keretében a vállalat külön gondolt a 65 év felettiekre is, akiknek extra kedvezményeket nyújtott számos termékre. A Lidl most ismét nekik szeretne kedvezni és ezúttal a kiváló minőségű, friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15-21-e között.

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21-e. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetők. Az extra kedvezményekről és a feltételekről bővebben idekattintva olvashatunk.

A promóció valamennyi magyarországi Lidl áruházban 2024. február 15-tól 21-ig tart a készlet erejéig. A termékek már a promóciós időszak első napján elfogyhatnak. A promócióban csak 65 éves, illetve idősebb vásárlóink vehetnek részt, kérjük a kedvezmény felhasználását pénztárainknál jelezni szíveskedjenek, a kedvezmény önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthető! A kedvezmény kizárólag a friss zöldség és gyümölcs kínálatunkra, valamint hűtött húskészítmény termékeinkre vehető igénybe, más kedvezménnyel nem vonható össze, azonos termékből egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/ darab vásárolható meg. A friss húsok és a halból készült termékek nem minősülnek húskészítménynek. A kedvezmény minden teljesárú termékre vonatkozik. Esetenként az életkort igazolni szükséges. Az adatkezelési tájékoztatót idekattintva találjuk.

A Lidl Magyarországról

Az 1930-as években Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig 201 áruházzal van jelen hazánkban és 8500 munkavállalót foglalkoztat. A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nemcsak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, de forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A vállalat emellett különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, ennek köszönhetően termékeinek közel 60%-át magyar beszállítóktól szerzi be. A Lidl Magyarország 2024-ben ismét elnyerte a Top Employer Hungary minősítést.

Szóljon hozzá!