ZETApress

hírportál

Hankook: Itt a helyed!

Lelkes toborzófilmmel szól potenciális munkavállalóihoz a Hankook Tire Magyarország. A videóból megtudhatjuk, milyen előnyökkel jár, ha sokszínű csapatukhoz tartozik valaki – tudatta Kommunikációs Osztályuk.

Rácalmáson található a Hankook Tire európai gumiabroncsgyára, melynek éves kapacitása mintegy 19 millió gumiabroncs. A vállalat 2800 dolgozót foglalkoztat. Az ő világukba kínál most betekintést a vállalat új kisfilmje, amelyben a hosszú távra tervezőknek, a folyamatos fejlődést keresőknek és a nemzetközi munkakörnyezet iránt érdeklődőknek azt üzeni a Hankook: Itt a helyed! Az abroncsgyár cafeteriát, vásárlási kedvezményeket, ingyenes buszjáratot is biztosít kollegáinak, nem beszélve a kiemelkedő színvonalú, a gyártól 800 méterre található, 3 csillagos apartmanszállóban kínált ingyenes lakhatásról.

A rácalmási gyár dinamikus fejlődése lehetőséget biztosít a dolgozói létszám növelésére számos munkaterületen. Ha te is úgy érzed, hogy itt a helyed – hangzik el a film zárómondatában -, a Hankook Tire, a világ egyik vezető abroncsgyártója várja jelentkezésedet! További részletek idekattintva olvashatók.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-k, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (pályaversenyekhez/utcai versenyekhez/ralikhoz). Több mint 160 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen húszezer alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, technológiai kiválósága és az általuk nyújtott vezetési élmény tekintetében egyaránt. Ennek érdekében a Hankook folyamatosan invesztál öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártóegységébe. A Hannoveri Technológiai Központban kifejezetten az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, beleértve a szigorú elvárásokat támasztó európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsait is.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A gyártó további fióktelepeket működtet több európai országban, és a termékeit regionális forgalmazókon keresztül értékesíti más helyi piacokon. 2023-tól a Hankook a FIA ABB Formula E világbajnokság 3. generációjának technikai partnere és kizárólagos gumiabroncs-beszállítója. A vállalat globális bevételének mintegy 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban értékesített termékek adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg közel 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-k és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár elérte maximális gyártókapacitását, ami akár évi 19 millió legyártott abroncsot is jelenthet. A rácalmási üzemben készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és magas igényeinek is. A telephely 2022-ben újabb raktárral bővült, amely két csarnoképületből áll, és nagy mennyiségű alapanyag és késztermék tárolását teszi lehetővé, gyorsabbá és hatékonyabbá téve ezzel a logisztikai folyamatokat.

A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. autóipari minőségirányítási, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal. A Járműipar autóipari szakmai magazin, valamint az Autószektor autós portál az Autós Nagykoalíció közreműködésével 2022-ben az Év beszállítójának választotta a magyarországi abroncsgyárat.

Szóljon hozzá!