ZETApress

hírportál

Kódolt árvadászat iPhone-nal

Praktikus iPhone alkalmazással jelentkezik Magyarország leglátogatottabb ár-összehasonlító portálja, az Árukereső.hu. Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján azonosított termékek legjobb online árát az Árukereső adatbázisa alapján kereshetjük meg a magyar ár-összehasonlító oldalak között elsőként ? tudtuk meg Nagy Lillától.

Pillanatok alatt leellenőrizhetjük a boltokban kinézett termékek online árát a web-shopok kínálatában. Az Árukereső alkalmazás segítségével a vonalkód alapján beazonosított termékekről a gyors döntéshez szükséges alapinformációkat kérhetjük le: bárhol letölthetők a termék adatai, rákereshetünk azokra az online boltokra, ahol megvásárolható, az ár összehasonlító funkciónak köszönhetően pedig hamar kiderül, megéri-e az adott terméket a kiszemelt árért megvenni. Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján pillanatok alatt azonosíthatjuk a terméket, így könnyebben és gyorsabban böngészhetünk az adatbázisban.

A magyar ár-összehasonlító oldalakon újdonságnak számító vonalkódos termékazonosítással pofonegyszerűen megtalálhatjuk a legjobb online árakat. A fejlesztéskor az iPhone-osok mantráját tartottuk szem előtt: az applikáció legyen egyszerű, praktikus és ingyenes. Ezért nem a portál összes funkcióját tömörítettük egy mobil alkalmazásba, hanem egy olyan praktikus programot készítettünk, amellyel bárhol gyorsan meg lehet találni egy-egy termék árát a web-shopokban ? mondta Bíró Roland, az Árukereső Kft. ügyvezetője.

Vonalkód alapú ár-összehasonlítót fejlesztett ki az Árukereső

Az Árukereső mobil alkalmazásának hatvanezer vonalkódot tartalmazó adatbankjában főleg számítástechnikai és műszaki termékek ? nyomtatók, digitális fényképezőgépek, mobiltelefonok, processzorok, merevlemezek, alaplapok, LCD TV-k és MP3 lejátszók ?, és könyvek szerepelnek. A rendszer folyamatosan új termékekkel és termékkategóriákkal, az alkalmazás pedig további hasznos funkciókkal bővül majd. Az új iPhone alkalmazás az Árukereső valamennyi partner oldalán, így románul, bolgárul, törökül és portugálul is megkönnyíti az ár összehasonlítást.

A fejlesztés egyértelműen az Apple rajongóknak kedvez ? hiszen az iPhone mellett iPad-re és iPod-ra is letölthető, ? azonban az Árukereső nem feledkezett meg a többi mobil felhasználóról sem. Néhány hónapja már fut az Árukereső webes mobilverziója, mellyel valamennyi felhasználó, ? köztük az androidos telefonnal rendelkezők is – kényelmesen böngészhetnek az online boltok kínálatában. Az Árukereső mobilverziója weboldalukon elérhető.

Az Árukereső

A Kft. Magyarország piacvezető ár-összehasonlító oldala. Az oldal célja, hogy gyorsan, biztonságosan kapcsolja össze a vevőket az online boltokkal. Az Árukereső segít megtalálni a keresett terméket a legjobb ár-érték arányban, a web-boltoknak pedig növeli az internetes látogatottsági és értékesítési forgalmát. Az Árukereső.hu Kft. Romániában, Bulgáriában, Törökországban és Portugáliában is működtet partner oldalakat. A látogatók száma az öt országban havi szinten eléri a négymillió főt.

Szóljon hozzá!