ZETApress

hírportál

Vasutasok a Hungexpón

A tegnap megnyílt és vasárnapig látogatható Utazás 2007 Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon ? a korábbi évek hagyományának megfelelően ? a MÁV Zrt. szakmai programokkal, kedvezményes ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, valamint jegypénztárral várja a látogatókat. A vasúttársaság vásári standját Heinczinger István, a MÁV ZRt. vezérigazgatója nyitotta meg. A stand ünnepélyes megnyitását követően aláírási ceremóniára is sor került: a vasúttársaság képviselői egy vállalkozási szerződést és két szándéknyilatkozatot írtak alá.

A MÁV ZRt. ? az elmúlt évek üzleti tevékenységére gyakorolt kedvező hatása miatt ? 2007-ben is fontosnak tartotta, hogy részt vegyen Közép-Európa egyik legnagyobb turizmussal, utazással kapcsolatos rendezvényén. Az idei évi kiállításon a MÁV ZRt. ? mint a magyar turisztikai piac egyik meghatározó és dinamikusan fejlődő szereplője ? 11-k alkalommal vesz részt önálló kiállítóként az A pavilon 201/A. standján.

A MÁV kiállítási standjának információs pultjainál a vasúttársaság értékesítő munkatársai adnak utazási tanácsokat, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. A standon kialakított pénztárhelyiség közvetlen belföldi és nemzetközi jegyváltási lehetőséget biztosít a stand látogatói részére. A kiállítótéren felállított plazma TV-n és LED-kijelzőn az érdeklődők folyamatosan követhetik a vasúttársaság speciális utazási információit, aktuális ajánlatait, akcióit.

A MÁV ZRt. az idei évi kiállítási megjelenése során is ? az elmúlt évekhez hasonlóan ? hangsúlyosan, méltó módon kívánja képviselni a vasúttársaság hagyományait. Szezonális belföldi és nemzetközi ajánlatokkal várja standjának látogatóit, egyebek mellett a turisztikai célú vasúti utazások ösztönzése érdekében. A kiállítás lehetőséget teremt arra is, hogy a vasúttársaság potenciális üzleti partnereivel tapasztalatcserét folytathasson, együttműködési lehetőségeket keressen. A részvétellel a MÁV nem titkolt célja az is, hogy ? a turisztikai seregszemle nyújtotta lehetőségek kihasználásával ? szolgáltatásait szélesebb körben is népszerűsítse.

A kiállítás alkalmából az alábbi vállalkozási szerződés és szándék nyilatkozatok aláírására is sor került. A Balatoni Hajózási Zrt. és a MÁV ZRt. vállalkozási szerződést kötött a Balaton Mix kedvezményes jegy nyáron történő értékesítéséről. Ennek lényege, hogy a MÁV utasai egy, kettő vagy három szabadon választott napon korlátlanul utazhatnak a Balatont körülölelő vasútvonalakon, illetve a tavat átszelő menetrendszerinti hajójáratokon. Az ÖBB és a MÁV ZRt. együttműködési szándék nyilatkozat aláírása az osztrák vasútvállalattal azt a célt szolgálja, hogy kedvező vasúti jegy, valamint utazási csomag kiajánlása történjen azért, hogy az utasok külföldi útjaik során közlekedési alternatívaként a vasutat preferálják.

Szóljon hozzá!