ZETApress

hírportál

Azonosítási szám csak banki átutaláskor

Az utolsó csekkhez küldött kísérő levelünkben a hivatkozott részlet pontosan így hangzik:

Átutalással történő törlesztéshez szükséges adatok:
Bankszámlaszám: 16300000-04006151-90006402
Beneficial Zrt. 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
Kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel a hitel számlaszámát, hogy befizetését azonosítani tudjuk!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a bekezdés elején lévő mondatban tisztázzuk, hogy az az átutalással történő törlesztéshez szükséges tudnivalókat tartalmazza, és nem a csekkes törlesztés tudnivalóit. Azokat az ügyfeleinket szeretnénk ezzel informálni, akik nem csekken, hanem átutalással kívánják rendezni a befizetésüket.

A csekk ? mint ahogyan eddig is ? már előre ki van töltve, tehát a néven és a címen kívül tartalmazza a befizetőazonosítót is, így természetesen nem kell rajta kitölteni semmit. Az átutalásnál a befizetés pontos beazonosítása miatt kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntessék fel a hitelszerződés számát, mert ilyenkor az átutaló nevén és a bankszámlaszámán kivül nem áll rendelkezésünkre azonosító adat ? írta Csobánczy Petra ügyfélszolgálati csoportvezető.

Köszönjük a csoportvezető asszony gyors és korrekt válaszát a Nyilvántartás Beneficial módra című írásunkra! Reméljük, hogy így közösen tudtuk az esetleges félreértéseket eloszlatni olvasóink körében is, mert lehet, hogy a kísérőlevél szövege másoknak is félreértést okozhatott.

Szóljon hozzá!