ZETApress

hírportál

Elfogadták a költségvetést

Ferencvárosi Kurír II. évfolyam 2. szám

A január 20-i ferencvárosi képviselőtestületi ülés napirendjének első helyén szerepelt a 2010-es költségvetés előterjesztése, amelyet a közelmúlt rendkívüli ülésein rendre leszavazott a képviselők többsége. Most azonban a testület egyhangúlag 26 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül fogadta el az idei év költségvetését ? olvashatjuk a Ferencvárosi Kurír mai számában.

Sólyom László január 22-én április 11-re és 25-re írta ki a 2010-es országgyűlési választásokat. Mivel az utóbbi napokban számos hír látott napvilágot a nyugdíjakkal kapcsolatban, Bácskai János (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, alpolgármester választási sajtótájékoztatót tartott e témakörben.

A képviselő kijelentette, hogy pártja garantálja a nyugdíjak megvédését úgy, hogy állami kézben tartja a nyugdíjpénztárakat; megőrzi a nyugdíjak értékét azzal, hogy olyan gazdaságpolitikát folytat, amely növekedési pályára állítja az országot; és biztosítja annak lehetőségét, hogy a nők ? amennyiben kívánják ? negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak.

A kerületi hírekből megtudhatjuk, hogy a könyvtár házhoz megy. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Boráros téri fiókja új szolgáltatással szeretne segíteni azoknak az olvasóinak, akik nem akarnak az olvasás öröméről lemondani, de a könyvtár személyes látogatását nem tudják megoldani. A részletekről és számos egyéb érdekességről a múlt hetihez hasonlóan ebben a számban is olvashatunk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Havazás Ferencvárosban | ZETApress

Szóljon hozzá!