ZETApress

hírportál

Nagy Keresés a Hungexpon

Halászlé cigányzenévelIdén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre augusztus utolsó szombatján a Nagy Keresés Napja nevű társadalmi célú rendezvény ? tudtuk meg délelőtt az óbudai Új Sipos Halászkertben a Magyarországon működő, kiemelkedő elismertséggel bíró cégek vezetőinek közös sajtótájékoztatóján.

A magyar fővárosban megrendezésre kerülő, várhatóan ebben az évben is több tízezer embert megmozgató országos szórakoztató és kulturális vetélkedő a főváros legnagyobb, a látogatók számára térítésmentes rendezvénye lesz augusztus 29-én 10 órától a Hungexpo 36 hektáros területén! (A 2014-es Nagy Keresés Napja előzetese idekattintva olvasható.) A 2015-ös országos szórakoztató és kulturális vetélkedő a Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat keretében lesz megrendezve. A két nagy keresési vetélkedőre egy egész napos zenei fesztivál és családi nap keretében kerül sor.

A keresési vetélkedőn résztvevő ? a Dominium Vini Üzleti Klub honlapján előzetesen regisztrált ? személyek motivációját, a Nagy Keresés tárgya által reprezentált (mindig egy kiemelt értéket képviselő) nyeremény biztosítja. Idén egy luxusutazást reprezentáló földgömb, valamint egy öröklakás kulcsa lesznek a családi nap keretében megrendezésre kerülő két Nagy Keresés fődíjai! Az üzleti klubunk tervei szerint, az elmúlt években hagyományteremtő céllal létrehívott rendezvényt minden évben megtartja. Tavaly több mint tízezren vettek részt a Nagy Keresésen ? mondta el Palotás János ötletgazda, aki ponty- vagy harcsahalászlével és túrós csuszával várta a médiamunkásokat, mert egy igazi halászléhez soha nincs korán!

A reményeink szerint országos médiatámogatással is megerősített, elsődlegesen a közösségi médiafelületeken, valamint a rendező cégek weboldalain meghirdetett regisztrációs kampányra épülő keresési vetélkedőt ? az ország vezető üzleti klubba tömörült ? kiemelt országos ismertséggel és elismertséggel rendelkező magyar és nemzetközi márkaneveket reprezentáló magyarországi cégek közösen hirdetik meg. A sajtótájékoztatón a 16 cég felének jelent csak meg képviselője, s velük volt a tavalyi győztes is. A miskolci óvónéni azóta már a berendezett fővárosi nyereménylakásba költözött.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VZ0zFphb2lI[/youtube]

Mivel a 100-as busz hétvégén nem közlekedik, a tavalyi Nagy Keresés helyszínére csak hosszas gyaloglással lehetett eljutni az M2 metrótól, autóval viszont ingyen lehetett parkolni a Hungexpo közelében. Laptársunk kérdésére Palotás János megígérte, hogy ez utóbbiban idén se lesz változás és a BKK-nál is megpróbálja elintézni a hétköznapi menetrend alkalmazását. Talán ha a 16 rendező cég logója mellett a közlekedésieké is szerepelne szóróanyagaikon, ők is szívesebben állítanák forgalomba autóbuszaikat!

Szóljon hozzá!