ZETApress

hírportál

Kurír Ferencvárosban

Ferencvárosi Kurir

Ferencvárosi Kurír I. évf. 1. szám

Tisztelt Ferencvárosiak! Mint a Ferencváros újság munkatársától, sokan kérdezik tőlem, miért nem jelenik meg a lap. Bár a Ferencváros további megjelenése a szeptember 16-i testületi ülés után körvonalazódni látszik, a pontos megjelenési időpont bizonytalan.

Úgy gondoltam ezért, mint újságíró, és mint ferencvárosi lakos, útjára indítom e hírlevelet, hogy Önök a lap újbóli megjelenéséig se maradjanak ferencvárosi információk nélkül ? írta olvasóinak Steiner Gábor főszerkesztő.

Terveim szerint a hírlevél hetente jelenik meg, ha megfelelő mennyiségű információ áll rendelkezésre. Látássérült kerületi lakók számra a hírlevél a felolvasó-programok által értelmezhető formátumban is elkészül ? folytatódik a levél. ? A Ferencvárosi Kurír a saját kezdeményezésemre született meg, ahhoz anyagi támogatással senki nem járul hozzá, így a hírlevél függetlenségét is megőrizheti.

Támogatók és más anyagi bevéltelek híján ezért a Ferencvárosi Kurír csupán on-line változatban, e-mailen jut el olvasóihoz. Kérem ezért Önöket, ha van lehetőségük, továbbítsák ismerőseiknek, aki pedig folyamatosan igényt tart a hírlevélre, írjon az e-mailcímemre, hogy felvehessem őt is a lapterjesztési listámra!

Kérem Önöket, ha úgy gondolják, a hírlevélbe illő eseménnyel találkoznak, ne habozzanak, írják meg gondolataikat! A kapott információk megjelenését azonban nem garantálhatom, főképp, ha az jogi vagy etikai szempontból kifogásolható. Kérem, azt is írják meg, ha a hírlevéllel szemben kritikát fogalmaznak meg, de várom építő jellegű javaslataikat is! Üdvözlettel: Steiner Gábor ? fejeződik be a főszerkesztő úr levele.

Mobiltelefonos átverés

Kollégánk hírleveléből mindjárt egy felhívást közre is adunk: A Pannon, a T-Mobile és a Vodafone ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy továbbra is nagy azon visszaélések száma, amikor a mobilszolgáltatók ügyfeleit ismeretlenek telefonon különböző okokkal ? pl. nyeremény ígéretével ? megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik.

A mobilszolgáltatók ezúton is kérik ügyfeleiket, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak ne adjanak ki, és idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt, vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsenek fel!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Új büfé az Iparművészetiben | ZETApress
  2. Újabb hírlevél Ferencvárosban | ZETApress

Szóljon hozzá!