ZETApress

hírportál

Ajándékcsomag 800 családnak

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány, és a Karitáció Alapítvány december 4-5-én, szombat-vasárnap délután 1 és 5 óra között Szegeden, a Dóm téri adventi Mikulás-ünnepségen nyolcszáz hátrányos helyzetű család csemetéi számára oszt ki ajándékcsomagokat.

A bölcsődés, óvodás, kisiskolás gyerekek családtagjaikkal az ajándékosztás mellett, karácsonyi hangulatban élvezhetik a dalos, zenés keretbe öntött programot. A Dóm téri adventi Mikulás-programjára szeretettel várják a meghívottakon kívüli az összes érdeklődőt is, hiszen a Mikulás mindenkinek tartogat kisebb-nagyobb meglepetést. Az alapítványok a rendezvény közben az ország más pontjain is segítik ünnepi adományozással a rászoruló lakosságot.

A segítő program támogatókra is számít! A program előtti héten az ajándékcsomagok megtöltésében a lakosság, cégek, intézmények is beszállhatnak támogatóként. Várják csomagolt, szavatossági időn belüli érdességek, gyümölcsök felajánlóit! Aki teheti, az a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány hivatalos OTP számlaszámára (11735005?20510350) anyagi támogatást is befizethet, ezáltal a közhasznú program még több rászorulót tud támogatni. Mottó: sok kicsi sokra megy!

Az alapítvány gyűjtőhelyének címe: Mátrix Közhasznú Alapítvány 6720 Szeged, Roosevelt tér 5. Mától december 3-án, péntekig reggel 7-től délután 3 óráig várják az adományokat. Felvilágosítás forródróton a +36-20/929-8181 telefonszámon ? mondják sajtósaik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Csereháti ajándék | ZETApress

Szóljon hozzá!