ZETApress

hírportál

Nyáron bicikli, télen autó?

Páromnak december közepén járt le a 30 napos bérlete. Az ünnepek alatt nem jártunk BKV-val, mivel vidéken voltunk, ezért most szeretett volna egy új 30 napos bérletet venni, amit nem lehetett, panaszolta egy kedves olvasónk.

A jegypénztáros a Moszkva téren elmondta, hogy bérletet majd csak január 2-án vehet. Kár pedig, mert a 30 napos bérletnek pont az a lényege, hogy bármelyik nap meg lehet vásárolni, így nem kell a hónap elején sorba állni. Nem értem, most miért kell addig várnunk? Talán csak nem azért, hogy mindenki majd a már drágább ? a felemelt árú ? bérletet vegye meg januárban? Igaz, ezzel rengeteg embert kényszerít a BKV arra, hogy december utolsó napjaiban megvegye a nagyon drága vonaljegyet, vagy blicceljen, vagy járjon autóval.

Ha lenne autónk, mi is azzal járnánk, de mivel nincs, így a párom az első két variáció valamelyikére kényszerül. Magam is azért jártam eddig BKV-val, mert elkötelezett környezetvédő vagyok, de sajnos ezzel nálam is betelt a pohár. A páromat rákényszerítik arra, hogy sok pénzt dobjon ki, vagy csaljon, engem viszont megakadályoznak abban, hogy az elkötelezettségem szerint éljek. De megéri-e vajon nekik, hogy minimum két utast elveszítsenek?

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Volt bérlet a Moszkva téren
  2. ZETApress » Ki nem tudja a dolgát?

Szóljon hozzá!