ZETApress

hírportál

Sorsoltak a focivébére

Afrikai fociMegszületett tegnap a jövő évi focivébé menetrendje. A 32 csapatot nyolc csoportba sorsolták Dél-Afrikában. A csoportküzdelmek június 11-én péntektől 25-én péntekig zajlanak.

A csoportok első és második helyezettjei a másnap kezdődő nyolcad-döntőben egyenes kiesésben folytatják a küzdelmeket. A csoportok beosztása a következő:

A-csoport: Dél-Afrika, Mexikó, Uruguay és Franciaország. B-csoport: Argentína, Nigéria, Dél-Korea és Görögország. C-csoport: Anglia, USA, Algéria és Szlovénia. D-csoport: Németország, Ausztrália, Szerbia és Ghána. E-csoport: Hollandia, Dánia, Japán és Kamerun. F-csoport: Olaszország, Paraguay, Új-Zéland és Szlovákia. G-csoport: Brazília, Észak-Korea, Elefántcsontpart és Portugália. H-csoport: Spanyolország, Svájc, Honduras és Chile.

A június 29-én, keddig tartó nyolcad-döntők győztesei július 2-án és 3-án, péntek-szombaton játsszák a negyeddöntőket, míg a két elődöntőre 6-án és 7-én, kedden-szerdán kerül sor. A 3. helyért 10-én, szombaton küzdenek, míg a döntőt július 11-én, vasárnap rendezik. Döntetlen esetén kétszer 15 perc hosszabbítás, majd 11-es rúgások döntenek a továbbjutásról, illetve az első négy hely sorsáról.

Második lett a Debrecen

Hazai focihír, hogy a DVSC csütörtökön lejátszotta a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzését. A Loki 2:0-ra verte otthon az MTK-t, így a 29 pontos Újpestet megelőzve, a 33 pontos Videotontól 2 ponttal lemaradva a második helyen várhatja a tavaszt a Soproni Ligában. Az egyelőre pont nélkül álló hajdúságiak szerdán Lyonban búcsúznak el a Bajnokok Ligájától.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sportkarácsony a Körcsarnokban | ZETApress

Szóljon hozzá!