ZETApress

hírportál

Talma 16-ik a brnói nyitónapon

0814Brno119A Hunaroringen megrendezett Talmácsi Nap után Talma Bécsben és Brnóban is részt vett egy MotoGP promóciós rendezvényen. Az osztrák fővárosban az utcán motorozott a Scot Racing Team magyarja Hayden, Toseland és Lorenzo társaságában. Közel húszezer néző volt kíváncsi a versenyzőkre ? tudatta a menedzsment.

Csütörtökön Brnó belvárosában rendeztek floorball (utcai hoki) mérkőzést a MotoGP versenyzők és a cseh NHL jégkorong játékosok között. Talmácsi Gábor az ausztrál Vermeulen, az amerikai Edwards és a spanyol Elias négyesben képviselte a motorosokat a Zigmund Palffy vezette hokisok ellen.

A pénteki szabadedzésen Talma új festésű bukósisakban vette fel a küzdelmet a másodpercekkel és a többiekkel. Az új sisakot szárnyak díszítik, valamint a Bomba! energiaital is felkerült a plexi alatti részre. A nap egyetlen szabadedzésén Talmácsi és a csapat több új alkatrészt és elektronikai újítást is kipróbált. A magyar versenyzőnek voltjak gondjai a tapadással az edzés során, nem tudott igazán gyors kört motorozni. Végül a tizenhatodik idővel, 1?59.979-cel zárta a Cseh Nagydíj első napját.

Az első szabadedzés eredménye: 1. Lorenzo 1?56.595, 2. Rossi 1?56.994, 3. Pedrosa 1?57.584? 16. Talmácsi 1?59.979. ? Van még mit állítanunk a motoron, hiszen a tapadás nem az igazi és így nem tudok gyorsan menni. Az újításokkal is még csak ismerkedünk, holnap egy elnyújtott kiállásos edzést csinálunk délelőtt. Az időmérőre szeretnék felgyorsulni, egy jó rajtpozíció megszerzése a célunk. És bízom az új sisak szárnyaiban is, hogy hozzásegítenek a gyors körökhöz. Nagy öröm számomra, hogy egy újabb magyar termék kerülhetett a bukómra, a Bomba! energiaital ? mondta el Gábor az edzés után.

BOMBA! HíR

Együttműködést kötött világbajnok motorversenyzőnk, Talmácsi Gábor és az első magyar energiaital gyártó cég, a Büki Üdítő Kft. A BOMBA! brand ismert, minőségi terméknek számít a piacon. A vállalat vezetői az új marketing stratégiájuk kialakításakor úgy vélték, hogy Talmácsi Gáborral történő együttműködés lenne számukra a legmegfelelőbb a kitűzött célok megvalósítása érdekében.

A tárgyalásokat követően a szerződés aláírásra került, melynek értelmében 2009. és a 2010. évi esztendőre a BOMBA! magyar cégként a legújabb partnerévé vált a magyar motorosnak, aki továbbra is a királykategóriában bizonyítja rátermettségét.

Nagyon örülök, ennek az együttműködésnek, és megtiszteltetés számomra, hogy a BOMBA! az én nevemmel és arcommal tervezi népszerűsíteni a brandet. Lendületes, energikus életet élek, ami egyaránt jellemző rám versenypályán és versenypályán kívül is ? mondta Talmácsi Gábor.

Hosszú távú együttműködésben gondolkozunk a Büki Üdítő Kft-vel, a megállapodásunk 2009-2010. évre szól. Különösen fontos volt számunkra, hogy Gábor magyar élsportolóként egy magyar terméket képvisel. Csakúgy, mint eddig, az együttműködések terén is a maximumra törekszünk ? nyilatkozta Stefano Favaro.

Egy régi álmunk vált valóra. Gábor személyében egy olyan hiteles, céltudatos, mindenki elismerését és tiszteletét kivívó magyar élsportolóval sikerült együttműködést kötnünk, akire méltán lehetünk büszkék, és akivel reményeink és terveink szerint még sok-sok sikeres évet tudhatunk majd magunk mögött. A BOMBA! és Gábor image mindenben passzol, számunkra nem volt kérdéses, hogy ki az, aki tökéletesen tükrözheti márkánk filozófiáját. Hisszük, hogy közösen elérhetőek mindazon célok, melyekre nem csak mi, nem csak Gábor, hanem egész Magyarország, minden magyar büszkén gondolhat. Ja és még valami: HAJRÁ TALMA! A királykategória elérhető, ne érd be kevesebbel! ? mondta Katona Balázs.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma álma újra valóság | ZETApress

Szóljon hozzá!