ZETApress

hírportál

Már a Haladás is pontokat vesztett

A Haladás sem száz százalékos már a Nyugati csoportban, a második vonalban. A szombathelyiek tegnap odahaza a Felcsúttal szemben értek el 2:2-es döntetlent, de így is ők vezetik még a tabellát. A Keleti csoportban a Fradi 7:1-re verte a Tuzsért az Üllői úton, míg a Nyíregyháza Békéscsabán nyert 1:0-ra a házigazdák ellen. Az előbbi meccs színhelyén csak enyhe kormányellenes tüntetés volt, míg a nyíregyházi szurkolók a mérkőzésre menet randalíroztak Békés megye területén.

Szombaton Nyíregyházára látogat a Ferencváros, s az NB II-ben vasárnap is lesznek mérkőzések. Az első vonalban az október elsejei választások miatt aznap játszanak a csapatok, így hat mérkőzést szombaton, egyet-egyet pénteken és hétfőn bonyolítanak le. A hetedik fordulóban az MTK otthoni Kaposvár elleni 2:0-s győzelmével átvette a vezetést. Igaz ehhez az is kellett, hogy a Debrecen kikapjon Tatabányán 2:1-re. A Fehérvár otthon verte 1:0-ra a Vácot, az Újpest ugyanilyen arányban a Pécset, a Győr meg 2:1-re a Paksot. Két vendéggyőzelem is született. A Vasas Diósgyőrben nyert 2:1 arányban, míg a Sopron a REAC-ot lépte le 3:1-re Palotán. Ma este a Honvéd fogadja a Zalaegerszegieket Csepelen.

Adósak vagyunk még két múlt hétvégi eredménnyel. Vasárnap a Tatabánya Vácott 1:0-s félidei vezetés után 2:2-es döntetlent ért el, míg hétfőn az Újpest Sopronban nyert 2:0-ra 0:0-s félidő után.

Szóljon hozzá!