ZETApress

hírportál

Vendégkudarcok a 3-ik fordulóban

A házigazdák sikereit hozta az NB I-ben a hétvégi forduló. Tegnap este mind a négy pályaválasztó győzött. Az újonc Nyíregyháza eddig száz százalékos, mert a REAC-ot 2:0-ra verte meg. Mégsem vezetnek a táblázaton, mert a Győr elleni meccsüket elhalasztották az első fordulóban. A Vasas a Sopront ugyanilyen arányban verte meg.

A két 2:0 mellett két 2:1 is született tegnap este. A Győr a Tatabányát, a Kaposvár Paksot verte meg ilyen arányban. A legnagyobb különbség pénteken, Zalaegerszegen született, ahol a házigazdák 4:1-re verték meg a diósgyőrieket. Az egyetlen döntetlen péntek este Siófokon született, ahol az újonc 1:1-et játszott a kétszeres bajnok Debrecennel.

A hajdúságiak a BL-ben sem remekeltek keddi hazai vereségükkel. Ha a jövő szerdán visszavágnak az Elfsborgnak, a Valancia lesz az ellenfelük. Mivel nálunk a svédek csak egy gólt rúgtak, a Debrecen akár bizakodhat is. A 11-esekkel továbbjutó Honvéd az UEFA Kupában 16-án a Hamburgot fogadja a Bozsik József stadionban.

Fegyelmezett a vezérkar

Reggelre eldőlt, hogy Alonso korán örült a pole-pozíciónak. A versenybíróság a sportszerűtlen boxbeli viselkedése miatt a hatodik helyre sorolta, így Hamiltoné lett az első rajtkocka. A két McLarenes versenyző most csak saját magáért csatázhat, mert a 22. Magyar Nagydíjon a döntés értelmében csapatuk nem szerezhet pontokat.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hamilton nyerte meg a futamot
  2. ZETApress » Leégett a Honvéd

Szóljon hozzá!