ZETApress

hírportál

Sorsoltak az NB I-ben

Debrecenben lép pályára a cím-védő Fradi az OTP Bank Liga 2024/25-ös idényének 1. fordulójában. Az MLSZ-székházban elkészült a menetrend, honlapjuk szerint a lebonyolítás rendje sem változik: a 33 fordulóban minden párharcból három lesz. Az idény végén a 11-12. helyezett kiesik az NB I-ből.

Az 1. fordulóra július 26-28-án kerül sor. A legutóbbi 2. helyezett és kupagyőztes Paks Diósgyőrben kezd. A két feljutó, a Nyíregyháza és a Győri ETO egymás ellen mutatkozik be az 1. körben. Az idei év utolsó (17.) fordulóját december 13-15-én játsszák, a jövő évi első (18.) fordulót január 31-e és február 02-a között rendezik, a bajnokság pedig május 24-25-én zárul.

Az első derbire csak a 4. fordulóig kell várni, ekkor a Fradi az Újpestet fogadja, míg a bajnokság első örök-rangadóját, az MTK-FTC összecsapást a 7. fordulóban láthatjuk. A meccsek pontos kezdési időpontjait a jogtulajdonos televíziós társasággal, a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok mérkőzéseinek kezdése ismeretében az MTVA-val folytatott egyezkedést követően hozza nyilvánosságra a szövetség. A július végi 1. fordulóban: DVSC-FTC, DVTK-Paks, Nyíregyháza-Győri ETO, Újpest-PAFC, KTE-Fehérvár és ZTE-MTK találkozók lesznek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Holnap itthon kezd a Paks | ZETApress

Szóljon hozzá!